Sunday Feb 25, 2024

Produsele medicale nu sunt neaparat scumpe

Ai nevoie de paravane despartitoare pentru cabinete medicale la pret bun? Ai nimerit exact unde trebuia. La MedAZ ai parte de consiliere gratuita din partea profesionistilor nostri in alegerea echipamentului care sa corespunda nevoilor tale. Aici veti gasi intreaga oferta de paravane despatitoare.

Pentru ca noi stim ca un act medical depinde de calitatea aparaturii si mobilierului din cabinet, vi se pune la dispozitie un catalog de produse in care veti gasi exact ceea ce cautati. MedAZ este o firma de distributie materiale si mobilier cu experienta, ce va asigura solutii eficiente, sigure si complete pentru a sustine eficienta si calitatea actului medical.

Paravanele despartitoare sunt piesele de mobilier ce vor fi folosite in cabinetele medicale pentru a le asigura pacientilor mai multa intimitate, astfel creandu-le acestora un grad sporit de confort in timpul procedurilor medicale.

In sectiunea de mobilier de pe medaz.ro puteti gasi si achizitiona paravane medicale pliabile, ce pot fi utilizate in orice spital sau cabinet medical pentru delimitarea sau crearea spatiului de lucru adecvat. Pot fi pozitionate oricand si oriunde doriti, extinse sau pliate, datorita rotilor cu care sunt prevazute.

De cate ori nu am fost pusi in situatia de a merge intr-un spital si din motivul unei organizari deficitare am fost pusi in situatii stanjenitoare pentru ca a fost nevoie sa ni se faca diferite proceduri si nu am avut parte de intimitate. In prezent, echipa MedAZ  vine in sprijinul acestor pacienti si pune la dispozitia persoanelor care se ocupa de buna functionare a activitatii intr-un spital sau cabinet,  sansa de a achizitiona paravane despartitoare pentru cabinete medicale la pret bun pe piata din Romania.

Din momentul in care o comanda de paravane despartitoare a fost confirmata, realizarea ei se va face intr-o saptamana, maxim doua. De altfel, compania aloca produselor sale o garantie de 24 de luni.

Medaz.ro ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de brand-uri de renume in domeniul medical. Foarte important de mentionat este faptul ca produsele sunt acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. MedAZ are o experienta de peste 7 ani in domeniul medical, in timp reusind sa formeze o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii sai cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Paravanele medicale nu trebuie sa lipseasca din mobilierul cabinetelor medicale. Acestea sunt utile inclusiv in cazul pacientilor care fac ore de antrenament pentru recuperare.

Paravanele sunt utilizate in mod deosebit in unitatile medicale, insa se pot folosi cu succes si la domiciliul pacientului pentru separarea spatiilor dintr-o incapere, rolul lor fiind acela de a conferi intimitate.

Va asteptam la MedAZ pentru a va dota spitalul sau cabinetul medical cu tot ceea ce veti avea nevoie pentru o buna desfasurare a activitatii medicale.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top