Sunday Feb 25, 2024

Vezi unde gasesti cele mai bune servicii funerare

Decesul unei persoane dragi este un eveniment ce provoaca o durere profunda si care ne poate rani adanc. In astfel de situatii, ne dorim sa cerem ajutorul rudelor sau prietenilor. Desi prietenii, apropiatii ne pot ajuta cu obiceiurile traditionale care trebuie respectate in astfel de momente, ei nu vor trebui sa dea piept si cu rigorile ce tin de legislatia in vigoare. Actele care vor trebui completate si birocratia complicata ne vor da batai de cap, fiind unul din lucrurile de care am prefera sa ne lipsim in aceste momente funerare. Din aceste motive, cel mai bine ar fi sa apelam la o firma de servicii funerare complete non stop, care va trata lucrurile cu promptitudine si profesionalism ocupandu-se de toate aranjamentele necesare unei inmormantari. Pentru a sti care sunt avantajele serviciilor funerare oferite de Casa Funerara Luca, click aici.

-Firma va fi intotdeauna alaturi de dumneavoastra, fiind la dispozitie permanent, 24/7. O firma de servicii funerare non stop va asigura consultanta gratuita, cu privire la informatiile necesare unei bune organizari a inmormantarii. Astfel veti sti de la inceput toate detaliile necesare, iar in cazul unor schimbari, firma de servicii funerare non stop va actiona eficient si rapid, pentru a indeplini toate cele necesare.

– Va ajuta la indeplinirea formalitatilor ce sunt esentiale in acest caz. Legislatia in vigoare presupune ca atat constatarea decesului cat si alte procese care tin de acest eveniment sa fie facute de catre specialisti in domeniu, cu studii de specialitate. Astfel, firma de servicii funerare va va ajuta sa obtineti cat mai rapid certificatul medical constatator de deces, care este esential pentru obtinerea ajutorului de deces.

– In urma constatarii decesului, se elibereaza un certificat constatator, de catre un cadru medical specializat. Acesta impreuna cu cateva acte personale va ajuta la obtinerea unui ajutor pentru inmormantare. Va fi necesar sa aveti asupra dumneavoastra talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta, precum si actele care dovedesc relatia de rudenie cu persoana in cauza.

 – Daca decesul a survenit in alta tara, sau in alta localitate, firma de servicii funerare va face toate demersurile necesare pentru a asigura repatrierea sau expatrierea persoanei decedate.

– Firma de servicii funerare va asigura operatiunile premergatoare inmormantarii, si anume: spalarea, imbalsamarea, toaletarea si asezarea persoanei decedate in sicriu.

 – Conform traditiei, in urma inmormantarii se tine un parastas. Acesta poate fi organizat, la alegere, de catre firma de servicii funerare care va pune la dispozitie un meniu de pomenire, de dulce sau de post, precum si un restaurant, pentru buna desfasurare a parastasului. Firma de pompe funebre va respecta intocmai traditiile, tinand cont ca toate obiectele si accesoriile necesare, precum florile, prosoapele, lumanarile sa va fie puse la dispozitie.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top