Sunday Feb 25, 2024

Sunt necesare diferite acte pentru inmormantare

In cazul in care ai un deces in familie, Casa Funerara Luca este exact ceea ce ai nevoie. Avand o experienta bogata in domeniu si o oferta variata de servicii funerare non-stop, Casa Funerara iti poate oferi ajutorul de care ai nevoie in cele mai grele si triste momente din viata ta.Casa Funerara Luca iti poate oferi servicii funerare fie in Bucuresti, fie in Ilfov sau in orice alta locatie din tara, aceasta putandu-se ocupa rapid de tot ce tine de inmormantare la cele mai accesibile preturi de pe piata.Serviciile funerare ale firmei sunt complete si se pot oferi doar cu talonul de pensie, iar la finalul inmormantarii ti se vor restitui bani din ajutorul de deces, in cazul in care se opteaza pentru plata cu talonul de pensie.

Printre servciile funerare oferite se numara constatarea decesului, preluarea si manipularea decedatului, imbalsamarea profesionista si toaletarea, transportul funerar, repatrierea.Alte servicii oferite sunt consultanta de specialitate si deplasarea in cel mai scurt timp la locul decesului, toate acestea fiind asigurate de personal cu experienta.

De organizarea necesara inmormantarii se ocupa Casa Funerara Luca, iar tot ce e nevoie in timpul slujbelor va fi asigurat de aceasta firma, gratie experientei bogate in domeniu.Serviciile oferite sunt detalitate in cadrul pachetelor funerare ce sunt disponibile pe website-ul firmei si include toate serviciile de baza existand posibilitatea de achitare rapida a acestora cu ajutorul de inmormantare.

In ceea ce priveste ce trebuie sa faci tu in cazul unui deces, intra aici si citeste despre actele de deces. Firma se ocupa de obtinerea rapida a certificatului medical constatator de deces sau de adeverinta de inhumare.Certificatul constator de deces este eliberat de catre un medic care se va deplasa la adresa unde se afla persoana decedata.In cazul in care decesul a survenit din cauze naturale, procesul de constatare deces este doar o simpla formalitate.Tot aici veti gasi actele necesare pentru ajutorul de deces.

Actele necesare întocmirii dosarului privind eliberarea certificatului de deces sunt:

  • certificatul de nastere si de casatorie, dupa caz copie si original
  • actul de identitate al decedatului copie si original
  • actul de identitate al declarantului original si copie
  • dovada legaturii de rudenie prin acte de stare civila doveditoare privind legatura de rudenie dintre declarant si decedat

Casa Funerara Luca ofera consultanta permanenta pentru intocmirea dosarului pentru ajutor de inmormantare si actele necesare pentru ajutor deces pensionari.Pachetele puse la dispozitie inlcud medical care va constata decesul, eliberarea unui certificate medical constatator si efectuarea imbalsamarii, eliberarea certificatului de imbalsamare si cosmetizarea si igienizarea decedatului.

In cazul in care decedatul nu are un loc de veci, firma poate ajuta la obtinerea acestuia in cel mai scurt timp posibil.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top