Sunday Feb 25, 2024

Vinul tau preferat il gasesti intotdeauna aici

Iubesti vinul alb si vrei sa experimentezi magia celor mai sofisticate retete? Budureasca te surprinde cu o gama diversificata de vinuri, care sa se asorteze oricarei personalitati si celor mai pretentioase papile gustative.

Vinul alb este una dintre cele mai iubite bauturi. Gama larga de soiuri autohtone folosite in productia de vin alb fac din acesta una dintre cele mai bune alegeri. Ce mod mai potrivit am putea gasi atunci cand vrem sa adaugam o nota de rafinament unei cine dacă nu cu un vin alb Budureasca?

Daca vrei o experienta de neuitat, incepe seara cu racirea vinului alb pana la temperatura de aproximativ 10-12 grade Celsius.

Despre beneficiile consumului de vin alb

Luand in calcul diversitatea de soiuri, precum si micile diferente aduse de tipul sau durata de fermentare, putem afirma cu certitudine faptul ca orice vin am alege, acesta va veni la pachet cu beneficii pentru organism. Totusi, recomandam ca acesta sa fie consumat in limite rezonabile.

Proprietatile antioxidante ale vinului alb previne diferite tipuri de cancer ai imbatranirea celulara.

In acelasi timp, vinul alb ofera organismului un aport important de vitamine hidrosolubile, calciu si magneziu. Acesta previne patologiile cardiovasculare, precum ateroscleroza sau angina pectorala. Subtiaza sangele si contracta vasele capilare, lucru pe care il putem resimti ca o usoara senzatie de incalzire a extremitatilor.

Cum alegem cel mai bun vin alb

Situata in inima podgoriei din binecunoscuta regiune Dealu Mare, crama Budureasca reprezinta alegerea ideala in materie de vinuri. Vinurile Budureasca au fost premiate in nenumarate randuri, atat pe plan intern cat si la concursuri internationale.

Cand nu stii exact ce sa alegi, orienteaza-te catre un vin alb de la Budureasca. Alege vinul potrivit in functie de arome, soiurile preferate de struguri sau asocierile culinare!

Fiecare iubitor de vin merita sa fie innobilat cu aromele si notele vinurilor albe Budureasca. Asadar, cumpara un vin alb de la budureasca si lasa-te impresionat!

andrei

Back to Top