Thursday May 23, 2024

Unde ne putem monta o instalatie gpl in Valcea?

Instalatiile GPL sunt din ce in ce mai populare si este foarte usor de inteles de ce, in contextul in care preturile la carburanti se afla intr-o continua crestere, in special dupa reintroducerea supraaccizei. Aceste sisteme sunt mult mai eficiente fata de oricare alta varianta de a face economii, iar soferii se bucura de mai multe avantaje, pe langa cele din punct de vedere financiar.

Performante

Unii soferi care aleg instalatii GPL Valcea ar putea constata faptul ca scade puterea motorului cu circa 2%, insa aceasta cifra nu este sesizata de majoritatea conducatorilor auto. In schimb, durata de viata a motorului este prelungita cu minim 2, 3 ani pentru ca gazul petrolier lichefiat este mult mai curat decat benzina sau motorina si astfel ca nu se depun substante nocive pe componentele motorului.

Bucura-te de siguranta

Pentru a avea parte de cele mai bune conditii este esential ca sistemele sa fie instalate doar in service-uri acreditate RAR. Astfel, specialistii se vor adapta la fiecare situatie in parte pentru a gasi solutiile optime, iar pe aceasta cale soferii se bucura si de garantie. Totusi, pentru a prelungi considerabil durata de viata a instalatiilor, este esential ca acestea sa fie verificate anual.

Dimensiuni compacte

Cele mai moderne instalatii GPL Valcea se gasesc sub forma rotii de rezerva, pe care o vor putea inlocui cu succes, astfel incat sa nu mai fie ocupata o buna parte a portbagajului. Cu alte cuvinte, orice vacanta este mult mai comoda intrucat nu se mai pune problema bagajelor care nu incap.

Preturi mici

De asemenea, unul dintre principalele avantaje e reprezentat de preturile accesibile ale instalatiilor, tariful mediu fiind de 500 de euro, insa acestea difera in functie de marca, modelul si tipul de motor al masinii, iar sumele investite sunt amortizate, de regula, in mai putin de 12 luni.

 

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top