Sunday Feb 25, 2024

Stoma Urgent te ajuta sa scapi de problemele stomatologice rapid

Sanatatea dentara este sau, cel putin, ar trebui sa fie o prioritate pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care, la Stoma Urgent, clinica dentara in Bucuresti, avem servicii complete pentru pacientii nostri. Mai mult decat atat, o clinica dentara din Bucuresti, asa cum este Stoma Urgent, prin serviciile sale profesionale, va poate ajuta sa preveniti anumite probleme stomatologice, care daca nu sunt tratate la momentul potrivit, pot deveni mult mai grave. Din echipa noastra fac parte profesionisti din domeniul stomatologiei, capabili sa va ajute sa remediati diverse probleme legate de starea dintilor.

Odata ce ati ajuns la Stoma Urgent, trebuie sa stiti ca aici puteti beneficia de toate serviciile de care aveti nevoie, incepand de la albire dentara, implanturi, plombe, detartraj, proteze, extractii etc. Astfel, putem spune din start ca aici va asteapta o gama larga de servicii, special pentru dumnevoastra.

Problemele dentare sunt frecvente si cresc odata cu varsta. Cea mai frecventa este cea legata de aparitia cariilor dentare, o boala care distruge treptat dintele. Tratat prost, uneori poate duce la probleme mult mai grave si la dureri insuportabile. Multe leziuni dentare sunt evitate cu o igiena buna.

Cauzele principale ale afectiunilor dentare

Principala cauza a problemelor dentare si a infectiei este igiena deficitara a dintilor si a gurii. Placa dentara, care se formeaza pe suprafata dintilor, provoaca cavitati nocive, daca nu este indepartata prin periaj. Tartrul, pe de alta parte care poate fi indepartat doar de catre dentist, determina slabirea dintilor, practic, ii face vulnerabili in fata alimentelor tari. Un soc violent la nivelul maxilarului, cauzat de un accident sau pumn provoaca probleme dentare, cum ar fi un dinte rupt sau fracturat.

In ceea ce priveste simptomele pe care le au pacientii, numarul lor este destul de mare. Durerea de dinti si febra sunt frecvente. Respiratia urat mirositoare persistenta poate indica, de asemenea, o problema dentara, inclusiv cavitati. O modificare a aspectului gingiei (umflaturi, colorare anormala) ar trebui sa fie un alt semn de alarma, mai ales ca o infectie poate afecta radacina dintelui (abces).

Dentistul este cel care diagnosticheaza natura exacta a problemei dentare. In cazul in care unele cavitati sunt vizibile cu ochiul liber (gaura dintelui deteriorat), leziunile profunde sunt detectate de raze X dentare. Pe de alta parte, radiografia panoramica va permite sa vedeti intregul maxilar simultan.

Pentru o sanatate mai buna a dintilor, este imperativ sa va spalati dintii eficient dupa fiecare masa. De asemenea, se recomanda efectuarea unui control si curatare anuala la medicul dentist. Toate aceste operatiuni medicale pot fi realizate la Stoma Urgent, clinica dentara in Bucuresti.

andrei

Back to Top