Sunday Feb 25, 2024

Iata cum iti este mai usor sa te dezvolti

Cu totii avem posibilitatea de a ne dezvolta in foarte multe moduri, fiind insa esential sa gasim solutia care este cea mai potrivita pentru noi. Totusi, atat timp cat vorbim despre dezvoltare personala, avem acces la o multime de solutii direct la Brightway® unde avem certitudinea ca ne putem orienta catre cele mai potrivite. Esti mult mai aproape de cele mai bune rezultate si, in plus, te asteapta si metodologia Process Communication Model® despre care merita sa afli mai multe.

Poate ca nu multi au auzit pana acum de PCM, cu toate ca acesta este un tip de metodologie foarte popular, iar acesta se foloseste pentru analizarea personalitatii. Conceptul a prins viata cu ajutorul lui Taibi Kahler care s-a implicat intr-un amplu proces de cercertare care se intins pe o perioada mai mare de patru decenii. In tot acest timp au fost adunate numeroase informatii de la peste un milion de persoane, iar pe baza lor s-a efectuat studiul. Asadar, aceasta metodologie se foloseste de diferite instrumente practice direct in interactiunea umana pentru a determina rapid care sunt trasaturile unei persoane, dar si nevoile psihologie, cum se comporta in situatii stresante, care sunt factorii motivationali care sa impinga la anumite decizii in diferite contexte si multe altele.

Sunt multe beneficii aduse in primul rand la nivelul participantilor, cat si al fiecarei organizatii. Asadar, cei care se inscriu la un asemenea curs au posibilitatea de a afla mai multe despre arhitectura personalitatii umane, despre analiza modului in care percep realitatea, dar si pentru intelegerea comportamentelor si emotiilor omului. Se analizeaza si se identifica obiceiurile unei persoane in situatiile stresante si eventual pot fi identificate semnale de alarma sau se pot construi cu usurinta relatii multi mai bune cu cei din jur. Per total, un asemenea curs ajuta pe oricine sa devina mult mai productiv, sa elimine comportamentele distructive si sa se concentreze mai bine pe cele mai mari calitati.

Mai departe putem aminti si de posibilitatea de a imbunatati comunicarea prin simplul fapt ca sunt identificate mai multe cai de a transmite un mesaj care sa fie adaptate nevoilor si contextului. Orice persoana poate sa duca o viata mai buna daca identifica fel si fel de activitati care sa le aduca placere, ceea ce, cu siguranta, nu este atat de simplu la prima vedere. In plus, se imbunatatesc si relatiile cu cei din jur, fapt care este util atat in viata profesionala, cat si cea personala.

Metodologia Process Communication Model® aduce multe beneficii incusiv pentru organizatii, iar pentru asta ne putem baza pe Brightway®. Aici ne asteapta conditiile ideale, o echipa cu experienta si dorinta de a-i ajuta pe altii sa se dezvolte, iar toata lumea are de castigat.

andrei

Back to Top