Sunday Feb 25, 2024

Cele mai bune conditii pentru organizarea oricarui eveniment special in Constanta

Sunt multe evenimente importante in viata noastra care trebuie celebrate pe masura, iar in acest sens avem parte de cele mai bune conditii la Casa Hrisicos. Aici putem pune bazele oricarui eveniment de care sa ne amintim peste ani si ani, iar totul te asteapta chiar in inima Constantei, in Piata Ovidiu, in cadrul unei cladiri cu o bogata istorie.

O istorie deosebita

Povestea acestei zone din oras este dusa mai departe prin intermediul Casei Hrisicos, iar localnicii, turistii si oaspetii au posibilitatea de a se bucura de o mica parte din perioada anilor 1900. Aceasta este una dintre cele mai emblematice cladiri din inima Constantei fiind inaugurat drept hotel, mai apoi a devenit sediu de banca, iar in prezent, dupa multi ani, a revenit la functia sa initiala. Casa Hrisicos este unul dintre punctele cele mai importante din Piata Ovidiu, iar oricine isi doreste sa organizeze un eveniment in cadru special, o poate face aici.

Pentru diferite tipuri de evenimente

Sunt multe evenimente importante pe care ni le dorim sa le impartasim cu altii, iar pentru ca totul sa iasa perfect echipa Casa Hrisicos asigura conditiile ideale. Sala de evenimente la Casa Hrisicos ofera posibilitatea de organiza botez, nunti, aniversari, petreceri corporate, dar si multe altele. Experienta de peste 13 ani in domeniu ne recomanda pentru ca in tot acest timp au fost acumulate multe cunostinte. Intr-un mediu plin de eleganta si rafinament va asteapta 70 de locuri pentru a organiza diferite evenimente importante pentru voi.

Cele mai bune conditii

Nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii la Casa Hrisicos, mai ales atunci cand vorbim de meniul atent creat. Faptul ca gasim Casa Hrisicos chiar in inima orasului, intr-un punct usor accesibil din diferite alte zone din Constata si nu numai, reprezinta un alt mare avantaj. Putem gazdui in piata Ovidiu diferite ocazii, de la pranzuri de afaceri, intalniri si petreceri corporate, sesiuni de after tea sau oricare alte tipuri de evenimente dedicate persoanelor fizice sau firmelor. Bineinteles, acestea sunt personalizate in functie de cerinte, inclusiv cu privire la meniu si la servire pentru a te asigura ca intotdeauna sunt indeplinite chiar si cele mai stricte criterii.

Libertate deplina pentru toti clientii

La organizarea evenimentelor este dovedita cel mai mult creativitatea Casei Hriscos, dar si flexibilitatea, tocmai pentru ca orice client sa fie multumit pe deplin. Oricine se poate bucura de momente frumoase alaturi de cei dragi, iar pentru asta e nevoie de experienta bogata a Casei Hriscos. Feedback-ul conteaza foarte mult si pe baza acestuia crestem standardele si ne imbunatatim continuu. In urma cu un secol aici erau organizate unele dintre cele mai exclusiviste petreceri la malul marii, iar acum si tu ai aceasta posibilitate.

andrei

Back to Top