Sunday Feb 25, 2024

Cand mergi in concediu ai nevoie de asigurare

Cei mai multi dintre noi acordam timp pentru a planifica vacanta perfecta, dar nu ne gandim si la posibilitatea de a avea o asigurare de calatorie. Turistii sunt cei mai expusi la boli si accidente atunci cand viziteaza o tara straina, si din pacate, nu exista nici o cale sigura de a preveni aparitia incidentelor nefericite.

O asigurare de calatorie nu ne va ajuta sa evitam nenorocirile din timpul calatoriei, dar ne va oferi consolare sub forma unei compensatii banesti, care ne poate fi utila in anumite situatii.

Asigurarile de calatorie ofera o gama larga de avantaje turistilor, printre care, asigurarea cheltuielilor medicale care ar putea fi necesare din cauza aparitiei diferitelor boli si accidente. Cunoastem deja faptul ca, tratamentele medicale sunt foarte costisitoare in alte tari, iar cei care prezinta rani grave vor fi obligati sa plateasca facturi medicale care se pot ridica la sume exorbitante, daca nu au o asigurare de calatorie. Cu o astfel de polita, turistii pot obtine rambursare pentru suma integrala de bani pe care o cheltuiesc pentru tratamentul medical necesar.

Un alt beneficiu pe care il acopera polita este faptul ca acopera transportul medical, ceea ce inseamna ca turistii nu vor fi obligati sa plateasca cheltuielile de evacuare de urgenta medicala cu proprii bani.

Deasemenea, asigura protectie impotriva anularii sau intreruperii calatoriei. Daca va aparea o situatie de urgenta, inainte sau in timpul unei vacante, calatorii ar putea fi nevoiti sa isi anuleze sau scurteze vacanta, lucru pe care niciunul dintre noi nu ni-l dorim. De aceea, asigurarea de calatorie asigura faptul ca acestia vor primi compensatii pentru pierderile rezultate din anularea sau intreruperea excursiei. Suplimentar, persoanele care au incheiata o asigurare de calatorie vor primi acoperire inclusiv pentru bagajele su obiectele persoanale pierdute.

Tot prin polita de calatorie sunt acoperite intarzierea calatoriei, moartea accidentala, cheltuielile judiciare, raspunderea persoanala, cheltuielile dentare. De asemenea, o asigurare de calatorie ne permite sa beneficiem de o serie de servicii care pot fi de nepretuit in timpul unei situatii de urgenta. Cele mai multe companii de asigurari de calatorie ofera asistenta de calatorie si servicii de urgenta 24 din 24 de ore pentru a-si ajuta clientii sa faca fata unor situatii nefavorabile in timpul vacantei lor.

Daca iti planifici o calatorie si doresti sa fii in siguranta in timpul vacantei tale, ideal ar fi sa accesezi varianta unei asigurari de calatorie ieftine, care iti poate acoperi tot ce am mentionat mai sus.

Ca toate acestea sa fie posibile, exista pe piata un broker de asigurari, FlyInsurance care iti va asigura tot sprijinul necesar pentru a te bucura in liniste de vacanta mult visata. De asemenea, este important sa pui orice intrebare ai avea reprezentantului FlyInsurance de la care vrei sa cumperi asigurarea de calatorie.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top