Sunday Feb 25, 2024

Vezi cat de util e Microsoft Remote Desktop

Thinstuff poate transforma orice calculator intr-un terminal server, fapt care se dovedeste a fi util pentru orice afacere, totul prin intermediul microsoft remote desktop. Lipsa din mediul online pare a fi cea mai proasta decizie pe care o poate lua o afacere intrucat pe aceasta cale promovarea e mult mai simpla, dar si mai accesibila din punct de vedere financiar. Mai mult, un numar important de utilizatori isi cauta informatiile direct online, astfel ca Thinstuff vine cu o solutie simpla care te poate ajuta sa faci economii considerabile atunci cand alegi microsoft remote desktop protocol.

Despre windows remote desktop protocol merita sa stii ca este una dintre solutiile ideale foarte simplu de configurat. De fapt, singura procedura care trebuie sa fie pusa in aplicare este instalarea unei simple aplicatii, urmand ca mai apoi sa se aleaga userii care sa se conecteze remote la server prin microsoft remote control. De asemenea, solutia este viabila pentru orice tip de versiune Windows, nu doar ultimele generatii, ci inclusiv 7, 8, XP sau Vista. Nu se pune problema compatibilitatii si, foarte important e faptul ca microsoft desktop application se utilizeaza cu usurinta, dar e si gratuita.

Sistemul oferit de Thinstuff il imita pe cel oferit de Microsoft cu diferenta ca e mult mai ieftin si ofera mai multa libertate cu privire la conexiuni, fiind astfel mult mai versatil. Asadar, atunci cand alegi alternativa la microsoft remote desktop de la Thinstuff se va permite publicarea oricarei aplicatii in RDP, ocazie cu care va creste considerabil viteza de lucru, alaturi de securitatea datelor, pe cand traficul aferent retelei va fi mai redus.

Cu microsoft remote desktop access, in comparatie cu microsoft remote client oferit de Microsoft te bucuri de aceleasi functii, dar mult imbunatatite, fara sa fie nevoie de alocarea unui buget considerabil in acest sens. Cu alte cuvinte, economiile facute pot fi alocate catre alte tehnologii care sa ajute site-ul. Mai mult, nici nu mai e necesara achizitionarea unor statii de lucru costisitoare, pentru ca sistemul e eficient chiar si in cazul sistemelor mai vechi.

Pe scurt, atunci cand apelezi la Thinstuff pentru microsoft remote desktop te bucuri de pachete flexibile din care sa alegi, iar acestea pot fi cu 3, 5 sau 10 pachete, dar nu au fost uitati nici cei care au nevoie de conexiuni nelimitate. Important este ca e suficienta si o singura instalare, ceea ce presupune ca nu e nevoie de efectuarea unor setari complicate si se vor descurca de minune chiar si cei care nu se pricep. De departe, cea mai accesibila solutie windows remote desktop protocol este cea oferita de Thinstuff, astfel ca stii la cine poti sa apelezi.

andrei

Back to Top