Sunday Feb 25, 2024

Tricouri personalizate Nanana

In contextul in care tot mai multi artisti independenti incep sa isi expuna munca in online si in acelasi timp tot mai multe persoane incep sa isi dezvaluie atractia pentru piese vestimentare personalizate, cu printuri inedite si picturi tot mai diferite, platforma online Nanana incerca sa ii adune pe toti in acelasi loc, in asa fel incat sa se poata gasi mult mai usor unii pe ceilalti. Este un brand cu o experienta de peste 20 de ani pe piata din Romania si se bucura de o reputatie extrem de favorabila atat in randul colaboratorilor cat si a clientilor lor.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Anthracite

Tricouri personalizate

Tricourile, la fel ca si celelalte produse Nanana, sunt confectionate din materiale premium, bumbac 100% sau bumbac in combinatie cu alte materiale reciclate, care sa asigure longevitatea produsului final. Paleta de culori este foarte vasta, iar formula acestora a fost studiata indelung pentru a o gasi pe cea mai rezistenta chiar si supuse la spalari repetate. Delicatetea materialelor, croiurile minutios realizate, finsajele fara cusur sunt doar cateva dintre aspectele pe care le veti gasi la tricourile de pe Nanana.

Tricourile sunt imprimate prin intermediul unei tehnici DTG, adica Direct to Garmet, care presupune imprimarea direct pe tasatura, cerneala ecologica infiltrandu-se in fibrele acesteia, fara a afecta calitatea materialului. Aceasta tehnica garanteaza o rezistenta sporita a imprimeului in fata trecerii timpului.

Platforma permite artistilor independenti sa isi deschida un magazin online unde sa isi expuna creatiile. Aceasta procedura usureaza munca ambelor parti, atat a clientului, cat si a artistului, Nanana fiind punctul de mediere dintre cei doi, dar si locul unde arta este transferata pe tricoul ce urmeaza a fi inmanat viitorului posesor. In acest mod este asigurata o gama larga de modele si printuri care mai de care mai deosebite. Pe site veti putea naviga intre picturi abstracte, sau chiar clasice; cu inspiratie din diferite domenii precum: muzica, sportul, cinematografia; cu elemente din natura: animale, peisaje; cu personaje din diferite plicule; masini; zodii; concepte si interpretari diverse.

Procesul de comanda este extrem de simplu si la indemana oricui. Dupa ce ai reusit sa te hotarasti la un model pe placul tau, nu ramane decat sa selectezi culoarea dorita, marimea si numarul de bucati. Ulterior acestor selectii nu mai ramane decat sa introduci detaliile de livrare, cat si metoda de plata. Daca alegi plata online, cu cardul, vei fi redirectionat catre o pagina de confirmare a platii. Este atat de simpl!. Nu mai ramane decat te sa astepti ca in cel mai scurt timp sa primesti coletul direct la usa, sau poti opta si pentru ridicarea persoanala de la sediul Nanana.

De fiecare data cand iti doresti un articol unic, apeleaza la seviciile noastre si beneficiezi de posibilitatea ca un artist sa picteze o adevarata opera pentru articolul tau.

andrei

Back to Top