Sunday Feb 25, 2024

Terapia TECAR, beneficia pentru corp și piele

Această tehnică de fizioterapie stimulează circulația sanguină și limfatică, ceea ce permite o mai bună vindecare a țesuturilor. Mai mult, ajută la refacerea mușchilor, articulațiilor și pielii.

Pe de altă parte, terapia TECAR la preț rezonabil în clinica de recuperare MovKinetic este un tratament folosit pentru a trata durerile musculare, precum și în scopuri cosmetice. Această tehnică de fizioterapie contribuie la circulația sanguină și limfatică, ceea ce face ca pielea să arate mult mai bine.

Totodată, un alt aspect ce merită adus în atenția noastră este faptul că terapia TECAR la preț bun, realizată în clinica de recuperare medical MovKinetic, utilizează tehnologii de electroterapie care au fost dezvoltate pentru tratamentul durerii în diferite părți ale corpului, în special a coloanei vertebrale și se folosește și pentru tratamente estetice.

Energia de înaltă frecvență (între 300 kHz și 1 MHz) accelerează circulația limfatică și a sângelui în zonele de aplicare. Vascularizarea profundă a țesuturilor permite o mai bună vindecare a țesuturilor.

În același timp, curenții electrici care acționează fac posibilă ușurarea membrelor și refacerea țesuturilor. Energia este transmisă țesuturilor biologice pentru a trata durerile articulare și musculare. În plus, acțiunea sa favorizează vindecarea țesuturilor, ceea ce face posibilă tratarea fibrozei cicatrice.

Este de la sine înțeles că tot curentul aplicat nu prezintă niciun risc pentru pacient. Această terapie este inofensivă și eficacitatea sa a fost dovedită de câteva generații.

Când este indicat să apelăm la terapia TECAR?

Întrucât stimulează fluxul sanguin și crește capacitatea de drenaj, terapia TECAR este indicată în cazurile în care este necesară regenerarea țesuturilor corpului.

Scopurile estetice ale terapiei TECAR

Când acest tratament este aplicat în scopuri estetice, ajută la reducerea cicatricilor pielii. Energia transmisă stimulează producția de colagen. Această proteină contribuie la regenerarea și elasticitatea țesuturilor. Dacă se produce colagen nou, cicatricea devine mai discretă.

Generarea de colagen este, de asemenea, un tratament excelent pentru riduri. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea este din ce în ce mai puțin hidratată, ceea ce își reduce tonusul și, prin urmare, se lasă. Cu toate acestea, colagenul ajută la regenerarea și refacerea pielii. Acest lucru contribuie la reducerea cantității de riduri sau cel puțin la tonifierea pielii feței. În același mod, producția de colagen nou permite reducerea vergeturilor, ceea ce vă pregătește numai bine pentru sezonul estival.

În consecință, terapia TECAR îmbunătățește circulația sanguină și limfatică la nivelul feței. Acest lucru optimizează aspectul și reduce efectele oboselii sau stresului asupra pielii. Aplicat în restul corpului, stimulează eliminarea grăsimilor, pentru că un flux sanguin mai bun crește metabolismul, ceea ce purifică organismul de grăsimi nefolositoare pentru buna funcționare a corpului.

Dacă vreți să faceți câteva ședințe de terapie TECAR la preț bun, în Clinica de Recuperare Medicală MovKinetic vă așteaptă cei mai buni medici.

andrei

Back to Top