Sunday Feb 25, 2024

Stiu unde voi merge in luna de miere

Sunt multe motive pentru care turistii au inceput sa se indrepte catre ofertele de sejur Bali, si asta pentru li se pun la dispozitie variante ieftine de cazare, o bucatarie delicioasa si numeroase experiente unice. Unele dintre aceste motive sunt:

Plajele din Bali

Indiferent daca prefer plajele clasice, perfecte pentru sporturi pe apa, cele cu peisaje stancoase si valuri mari sau plajele ascunse, pe care doar localnicii le cunosc bine, plajele cu nisip negru sau plajele pustii, cu siguranta vei gasi o plaja pe gustul tau.

Templele hinduse

In bali exista peste 20.000 de temple hinduse, dar nu toate sunt la fel de spectaculoase, insa printre ele vei gasi unele dintre cele mai celebre cladiri de patrimoniu ale tarii cu peisaje care te vor lasa uluit.Intrarea in aceste temple este gratuite, dar cu conditia respectarii a cateva reguli de bun simt pe care orice turist ar trebui sa le respecte.

Peisajele spectaculoase

Pe langa plajele care atrag annual mii de turisti, Bali are de oferit peisaje muntoase, lacuri si cascade impresionate, iar apusurile de soare sau rasariturile vazute de pe stanci sunt o experienta pe care orice turist ar trebui sa o traiasca.Datorita peisajelor spectaculoase, Bali este un loc unde se desfasoara multe nunti ale cuplurilor care vor sa-si uneasca destinele intr-un cadru exotic.

Vremea plăcută

Pentru ca are un climat bland si insorit, insula tropicala se poate bucura de multe ore de soare pe zi, in orice perioada a anului, iar turistii nu sunt conditionate de vreme pentru a se bucura de un sejur in Bali.Bineinteles, exista si perioade aglomerate in lunile iunie, iulie si august, dar si sezonul octombrie-aprilie este popular, deoarece ploile care cad in aceasta perioada a anului sunt scurte.

Locuitorii din Bali

Ospitalitatea localnicilor este unul dintre motivele pentru care turistii raman fascinate de aceasta insulina.Oamenii de aici duc un trai simplu, dar au grija si de turistii lor.De cele mai multe ori, turistii se intorc cu povesti fascinante.

Bucătăria balineză

Sunt numeroase preparate pe care ar trebui sa le incerci macar o data, daca ajungi in Bali.

Bucataria balineza a fost declarata ca fiind una dintre cele mai complexe din lume si imbina arome unice, in preparate carora nu vei putea sa le rezisti.

Cazarea ieftină

In Bali vei gasi cazare pentru orice buzunar si o gama larga de optiuni, printre care, resorturi de lux, hoteluri, cabane sau chiar bule de plastic pe plaja, hosteluri sau camera de oaspeti.

Pe website-ul, www.travelmatters.ro, vei gasi numeroase oferte pentru sejur Bali, printre care, Hotel Maya Sanur Resort & Spa 5 stele.

Maya Sanur Resort & Spa este o proprietate moderna, situată la malul marii din Sanur si pune la dispozitie piscina in aer liber si 4 restaurante si baruri.

Maya Sanur Resort & Spa pune la dispoziție studio de yoga, lounge comun, birou de turism si depozit de bagaje. Activitatile oferite de proprietate includ canotaj, snorkeling.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top