Sunday Feb 25, 2024

Stiu de unde pot inchiria masina in capitala

Nu am inchiriat niciodata masina pana saptamana trecuta, dar pot spune ca experienta a fost mult mai pozitiva decat m-am asteptat. Pana sa fac asta, m-am documentat mult pe net si peste tot am gasit numai review-uri neplacute, cu oameni trasi in piept in diferite moduri. Astfel, m-am hotarat ca nu are rost sa ma complic cu una din firmele mici, ci mai bine ma orientez catre ceva mai mare si mai profi, care sa imi aduca totusi niste garantii. Sunt cateva firme de rent a car bucuresti, majoritatea straine, insa sunt si altele de care nu am mai auzit. Totusi, una dintre acestea mi-a atras atentia: Drive2U.

Am vazut ca preturile sunt bune, masinile destul de variate si foarte bine echipate, iar eu cum aveam nevoie de numai o saptamana, am zis ca nu are niciun rost sa ma complic cu cine stie ce modele luxoase. Am vrut ceva simplu si practic, asa ca am ales noul model de Dacia Logan care sa consume putin si despre care sa am garantia ca nu ma lasa in drum.

Pretul era foarte bun, mult mai mic ca la competitori, lucru care m-a si convins sa apelez in cele din urma la Drive2U si asa am primit un Logan cu nici macar 1000 de km la bord. Masina era nou nouta. Normal ca mi-a fost foarte comod sa o folosesc 7 zile cat timp masina mea era in service si trebuia sa fac niste deplasari prin oras si prin imprejurimi, asa ca nu am ce sa reprosez la acest capitol.

De fapt, nu am ce sa reprosez in general celor de la Drive2U pentru ca am avut parte de o experienta grozava, fara nicio grija, nicio bataie de cap, nimic. Chiar nu am obiceiul sa inchiriez masini, pana acum daca mai aveam nevoie, mai imprumutam de la un prieten, dar de acum stiu ce fac. Nu are rost sa ma complic si sa imi stric relatiile de prietenie, cand e mult mai simplu sa sa apelez la Drive2U unde in doar cateva minute deja am rezolvat totul si pot pleca cu o masina de la ei.

Am vazut ca au o multime de modele faine pe care mi-as dori sa le conduc intr-o zi, asa ca ma gandesc ca poate intr-o excursie am sa aleg ceva care nu mi-as permite sa detin si, cu siguranta, voi avea parte de cele mai bune conditii. Nu obisnuiesc sa las recenzii, dar am zis ca exista un inceput pentru toate, asa ca vreau sa incep cu ceva pozitiv care poate, totusi, va ajuta si pe altcineva sa ia o decizie inspirata atunci cand se intereseaza de rent a car bucuresti.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top