Sunday Feb 25, 2024

Solutii alternative de finantare pentru IMM-uri

Finantarea propriei afaceri a devenit mai simpla in ultimii ani in conditiile in care ne asteapta fel si fel de solutii accesibile. Astfel, sunt tot mai multi antreprenori care se orienteaza catre solutii alternative de finantare pentru a-si pune pe picioare propriile afaceri, acestea fiind foarte avantajoase. In plus, acestea sunt utile si pentru desfasurarea fluenta a activitatii societatilor deja inregistrate, iar astazi vorbim despre scontare bilete la ordin.

Ce inseamna scontarea

Oricine ar trebui sa stie ce este scontarea, adica un serviciu financiar prin intermediul caruia ai posibilitatea de a incasa pe loc biletele la ordin si cec-urile primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Acestea sunt girate catre Omnicredit care face plata pe loc si asteapta in locul tau incasarea la scadenta.

Potrivit pentru orice societate

Astfel, vorbim despre o solutie foarte simpla si eficienta care se dovedeste a fi potrivita pentru societati din toate domeniile. Firme de IT, de marketing online, saloane de infrumusetare, farmacii, florarii, cabinete stomatologice si nu numai, fiecare dintre acestea pot beneficia de pe urma tuturor beneficiilor asigurate.

Se aplica rapid

Unul dintre principalele avantaje aduse de solutiile alternative de finantare pentru IMM-uri e reprezentat de faptul ca se aplica rapid. La polul opus, in cazul metodelor clasice de finantare este nevoie de proceduri ceva mai complicate care se deruleaza pe mai mult timp. Se aplica rapid, raspunsul se primeste la fel de rapid, iar toti oamenii de afaceri au numai de castigat.

Minim de documente

Spre deosebire de clasicele metode de finantare, in cazul celor moderne este nevoie de un minim de documente. Cu alte cuvinte, poti spune adio dosarelor stufoase si procedurilor complicate pentru a putea obtine sprijinul financiar de care ai nevoie intrucat totul este mult mai simplu si mai rapid.

Fara garantii

In acelasi timp, nici nu este nevoie de garantii pentru solutiile financiare accesate, iar acestea nu sunt niste credite, ci niste modalitati de accelerare a incasarilor, astfel ca antreprenorii au acces la solutii foarte bine prin care sa isi sprijine afacerile.

Descopera Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care ofera mai multe produse financiare pentru antreprenorii moderni. Pe langa scontare bilete la ordin intalnim si factoring si microcreditare, fiecare dintre aceste solutii fiind foarte eficiente. Ai acces la acestea cu ajutorul unui numar minim de documente, iar experienta bogata de peste 15 ani poate sa deschida usile pentru nenumarati antreprenori. Astfel, cine isi doreste sa se bucure de solutii moderne si cat se poate eficiente se poate baza pe Omnicredit intrucat aici sunt descoperite cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complicate situatii.

andrei

Back to Top