Thursday Feb 29, 2024

Putina originalitate, va rog!

Da, recunosc, ma streseaza foarte multe lucruri in general. Dar cel mai tare ma streseaza lipsa originalitatii!
Sunt atatia artisti fantastici pe deviantART, atatia care ma fac sa salivez cand le privesc fotografiile si la fel de multi care nu fac decat sa copieze, sa repete lucrurile cu care ceilalti au reusit sa atraga succesul prin originalitate. Sunt atatea fotografii emo care ma seaca, atatea frizuri de doi bani … Ok.
Intelegem cu totii ca e deja o moda chestia asta cu emo. Dar sa fie intr-atat de grav incat sa trebuiasca toti sa isi faca cel putin o poza emo, ca sa atraga atentia? Ma enerveaza cand vad romani, in mod special, care nu se mai simt in largul lor daca nu copiaza. Daca nu iau ceva de la altul. Trebuie neaparat sa ai parul aranjat intr-un fel, trebuie neaparat sa ai piercing in limba/spranceana si oriunde mai vezi ca apare la unul, altul.
Trebuie neaparat sa arati ca esti obsedat de hi5, trebuie neaparat sa te rogi de colegi sa iti comenteze fotografiile in care arati ca un vagabond ori ca o tarfa de la coltul strazii. Trebuie neaparat sa fii arogant, sa porti insigne si sa spui ca o sa-ti tai venele.

Ce sa-i faci … asta e viata! Trebuie neaparat sa fii ca toti ceilalti! Trebuie neaparat sa te dezbraci pe hi5! Trebuie neaparat sa iti faci poze lingandu-te cu prietenul intr-un anumit fel, ca sa fii ca toti ceilalti! Si nu numai cu prietenul … doh, asta e deja prea banal! Mai bine linge-te cu toti din scoala! Sa fii cool! Ce mama naibii? Asta se cere, nu?
Urasc sa-mi vad colegele salutandu-se sarutandu-se pe gura. Urasc fetele care urla in gura mare “puuula mea”. Urasc oamenii care nu stiu ca a fi popular si a avea succes nu inseamna acelasi lucru. Popular poti fi si fiind de fapt un ratat. Dar sa ai succes … hm, ma indoiesc! Urasc pozele de genul asta si asta. Sunt suficienti “artisti” pe deviantART care sa aiba cel putin una, doua poze asa. 8-|
Totii emo-artistii sunt in realitate niste ratati! Sa nu te astepti sa vezi vreunul care o sa faca tot ceea ce spune pentru ca asa ii cere trendul.
Mai bine vezi-ti de viata ta de om cu principii, care stie ce inseamna valoarea si lasa-ti amicii emo, acolo unde isi doresc ei sa ramana. Prea departe n-or sa ajunga!

andrei

Back to Top