Thursday Feb 29, 2024

Putem trisa la examene cu ajutorul ochelarilor

In ziua de azi oricine are acces la dispozitive care in trecut nu erau disponibile decat in filmele cu spioni, iar aici merita amintiti ochelarii cu camera video, ce au avantajul de a fi foarte discreti si de a nu da de banuit celor din jur. In plus, acestia au avantajul ca filmeaza exact ceea ce vede utilizatorul, pentru a fi mai simplu ca niciodata sa fie capturate imaginile dorite.

Functii principale

Bineinteles ca functia principala este aceea de a inregistra atat video, cat si audio, insa utilizatorii au si ocazia de a efectua fotografii de cea mai buna calitate. Memoria interna variaza de la un model la altul, insa aceasta poate fi suplimentata pana la 32 GB prin inserarea unui card microSD. De asemenea, autonomia este de aproximativ o ora si se recomanda ca dispozitivul sa fie incarcat dupa fiecare folosire, pentru a nu exista riscul de epuizare a bateriei in cele mai nepotrivite momente. Totusi, ochelarii dispun de un sistem foarte eficient prin care fisierele sunt salvate automat dupa fiecare folosire, chiar si atunci cand se termina bateria.

Usor de folosit

O pereche de ochelari cu camera video este foarte usor de folosit, pentru ca acestia au incorporati doar butoanele minime, foarte bine ascunse, care sa nu dea de banuit, fiind pentru pornirea si oprirea inregistrarii, precum si pentru activarea gadgetului. Toate fisierele inregistrate sunt in format JPG si AVI, pentru a putea fi urmarite cu usurinta de pe oricare alt dispozitiv precum laptop, tableta sau telefon.

Unde gasesc?

Astfel de dispozitive spion se gasesc in cadrul magazinului iUni, unde clientii au ocazia de a plasa comenzi online, fie de a testa sistemele inainte de a le achizitiona in showroom-ul din Bucuresti, pentru a fi siguri ca vor lua intotdeauna cea mai buna decizie, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top