Sunday Feb 25, 2024

Partenerul care aduce Tesla in Romania

Tesla este, de departe, cel mai cunoscut producator de autoturisme electrice, fiind cel care a dat tonul in domeniu si care a impus cele mai inalte standarde. Performantele masinilor Tesla sunt greu egalate de alti mari producatori, iar cine isi doreste sa detina unul, atunci merita sa se orienteze catre Teslounge. Acest showroom Tesla propune cele mai avantajoase solutii financiare pentru persoanele juridice si aduce mai aproape patru dintre modelele cu care Tesla a cucerit lumea.

Cu numai patru modele disponibile in prezent, Tesla a cucerit intreaga lume, iar dintre acestea, Model 3 este cel mai accesibil din punct de vedere financiar. Asigura o autonomie generoasa de pana la 567 de kilometri, viteza sa maxima este de 261 km/h, iar sprintul pana la 100 km/h se face in numari 3.3 secunde. Fratele mai mare al Model 3 este Model Y care vine cu o autonomie putin redusa, pana la 480 km/h, viteza sa maxima este limitata electronic la 241 km/h, iar pentru a atinge 100 km/h de la zero, are nevoie de 3.7 secunde.

In schimb, pentru familii este mai popular Model X datorita dimensiunilor sale generoase. Autonomia este de 547 km/h, viteza maxima este de 262 km/h, iar pentru a atinge 100 km/h este nevoie de 2.6 secunde. Pasionatii de masini sportive se poti orienta catre cel mai performant model Tesla, Mode S care poate parcurge pana la 837 km/h cu un singur „plin”, iar viteza sa maxima este de 322 km/h si are nevoie doar de 2.1 secunde pentru a ajunge la 100 km/h.

Tesla si-a propus ca traficul sa devina mult mai sigur datorita masinilor sale. Acestea asigura protectie deplina la impactul frontal si cel lateral. Zonele de deformare controlata pot sa absoarba si sa distribuie energia in timpul impactului, pentru ca riscul de ranire sa se diminueze considerabil. De asemenea, imbinarea dinre montantul central si structura de bare are acelasi rol, ceea ce presupune ca atat soferii, cat si pasagerii sunt in deplina siguranta. Mai mult, riscul de rasturnare este foarte scazut datorita setului de baterii montat sub masina care asigura un centru de greutate mult mai scazut ca la alte masini.

Sunt incorporate o multime de sisteme de siguranta care sar in ajutorul soferilor, incepand de la radarul frontal care poate observa obiectele aflate la o distanta de pana la 160 de metri. Totodata, camerele amplasate in fata, in spate si pe laterale asigura o vizibilitate 360, pe cand cei 12 senzori cu ultrasunete au rolul de detectare a vehiculelor din apropiere pentru prevenirea coliziunilor. Cel mai bine vii in showroom Tesla la Teslounge pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie cu adevarat inspirata.

andrei

Back to Top