Thursday May 23, 2024

Numerele lui Gabrovoi

Am gasit asta pe site-ul lui Atlantisra si mi s-a parut interesant. Este vorba de vindecarea prin numere, care se leaga de vindecarea prin sunete. Fiecarui numar ii corespunde un sunet si invers. Fiecare numar are o vibratie, la fel fiecare sunet. Pitagora stia asta, nu mai departe, cifra destinului pe care o calculam astazi prin adunarea cifrelor datei nasterii intre ele pana la un rezultat cu o singura cifra, a plecat de la el. Ca el o avea din alta parte, e o alta poveste.
Gabrovoi se bazeaza pe faptul ca exista o “dimensiune” (sa-i spunem), unde tot ce e viu este inregistrat intr-o “baza de date”, astfel ca poate fi accesat pentru diferite scopuri. Argesanu spunea ca asta sta la baza crearii unor cartele magnetice (tot de catre rusi) cu cifra corespunzatoare unei anumite persoane, loc, lucru etc. care contin vibratia si, implicit, informatia aderenta.
Ideea e ca boala se formeaza prin voie si drept Divin. Asta inseamna ca are un rol, un rol de a ne purifica, de a ne trimite inspre si inspre mai Sus. De aceea este permisa. Fiecare boala este cauzata de o entitate. Daca vibratia entitatii este mai mare sau egala cu vibratia subiectului, atunci acesta poate fi afectat de boala. Altfel, nu! Entitatile care produc boli pot fi manipulate de catre cei cu vibratie mai mare decat al lor. Dragut, nu?
Concluzia este ca, in cazul aparitiei unei boli, primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa ne intrebam ce e in neregula pe plan spiritual.  Sa ne rugam sa ni se releve unde e problema.

Aspirina e abia pe planurile 3-4. Mai este un secret pe care cei mai multi oameni nu il cunosc. Poti stabili o punte de comunicare cu entitatea care iti creaza boala, o poti ruga sa te lase in pace pentru ca nu ai timp suficient sa te ocupi si de misiunea personala si de reabilitare, cu atat mai mult cu cat este foarte costisitoare din punct de vedere energetic. De multe ori entitatea te intelege si te lasa, pleaca, mai ales daca simte ca nu esti racordat pe agresiv cu ea. Mai poti plati altfel, spre exemplu, poti da de pomana, poti da bani, poti face ceva in schimbul eliberarii de sub tutela “indirecta” a entitatii. Dar, repet, intotdeauna trebuie avut in vedere unde e problema pe plan de spirit. Caci la baza asta suntem. Iar spiritul nu se vindeca cu aspirine.
Daca ati observat, in ultimul timp, au aparut foarte multe forme de vindecare, ceea ce inseamna ca omenirea incepe sa urce, incepe sa i se acorde un drept. Doar ca drepturile se castiga prin responsabilitate. Curand, bolile nu vor mai fi o problema, insa vor veni alte teste, alte praguri de trecut, care va face fiinta sa se slefuiasca, sa poata accepta Stralucirea lui Dumnezeu mai bine, mai usor, in mod natural.
Va propun maine seara (Joi) o meditatie de grup pentru planeta. Orele 00:00. Rugaciuni, meditatii, lumina, energie, cristale, fiecare cu ce are, cu ce poate! Cine nu stie cum il invatam !Va astept cu drag!

andrei

Back to Top