Sunday Feb 25, 2024

Nu ai nicio grija cand esti asigurat

Viata poate fi uneori imprevizibila, iar problemele de sanatate pot aparea din senin. Din pacate, nu putini dintre noi suntem cei care ignoram din diverse motive, asigurarile private de sanatate. De aceea, vom enumera in acest articol cateva motive pentru care poti avea sanatate fortificata cu asigurarea Fly Insurance. Astfel, va fi mult mai usor sa intelegi de ce asigurarea privata de sanatate este un plan de rezerva pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il aiba, indiferent de varsta pe care o are.

O asigurare privata de sanatate te poate ajuta sa economisesti bani, deoarece analizele medicale, spitalizarea sau tratamentele medicale pot presupune costuri care pot destabiliza bugetul oricui. Asigurarea privata de sanatate te va ajuta sa economisesti bani si sa iti gestionezi mai usor problemele medicale care pot fi insotite de costuri ridicate.

Un alt motiv pentru care poti alege o asigurare privata de sanatate este ca vei economisi timp. In cazul unei probleme de sanatate te poti lovi de cozi interminabile in fata cabinetelor sau te poti lovi de problema programarilor tarzii. Toate acestea vor fi date uitarii cu ajutorul asigurarilor de sanatate. O astfel de polita de sanatate iti va oferi access facil la serviciile medicale si te va ajuta sa economisesti timp pretios.

Asigurarea privata de sanatate nu inseamna costuri mari. De obicei, pretul variaza in functie de anumiti factori specifici acesteia, insa un pachet de baza nu presupune o investitie lunara mai mare de 50 de lei. Pretul acesta va creste in functie de serviciile suplimentare care sunt adaugate pachetului de baza.

Mai mult decat atat, afla de la FlyInsurance ca asigurarile private de sanatate sunt deductibile fiscal, atat cele oferite de angajator, cat si cele care sunt incheiate individual. Aceste polite pot fi deduse pana la un nivel cumulat intre angajat si angajator de pana la 800 de euro anual pentru fiecare persoana.

Asigurarea privata de sanatate acopera mai multe riscuri. De obicei, o polita privata de sanatate acopera in pachetul de baza, interventii chirurgicale, investigatii medicale, spitalizare si consultatii. Acesteia i se pot adauga diverse servicii suplimentare, avand astfel o acoperire mai mare. In acest caz, asigurarile private de sanatate au o acoperire teritoriala mai mare si vor oferi acces la mai multe clinici private si spitale de stat din orice zona a tarii, nu doar in orasul de domiciliu. Asigurarea privata de sanatate garanteaza accesul la clinici si spitale din strainatate.

In functie de serviciile care doresti sa le ai incluse in polita de asigurari de sanatate, un broker de la FlyInsurance te va ajuta cu toate informatiile necesare incheierii acesteia.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top