Monday Apr 22, 2024

Microsoft Surface Pro 2017

Microsoft a prezentat publicului in urma cu putin timpul noul Surface Pro 2017, dispozitiv care reprezinta un hibrid intre un laptop si tableta. Acesta se remarca printr-un design creativ si ruleaza ultima versiune a Windows 10, astfel ca utilizatorii vor avea acces la cele mai noi aplicatii si functii care sunt updatate in permanenta. Ecranul este de 12.3 inch, cifra mai mult decat suficienta pentru majoritatea persoanelor, iar greutatea de doar 784 de grame face ca noul Surface sa fie usor de transportat la birou, la facultate sau in vacanta.

Un mare plus este reprezentat de tastatura, fiind foarte subtire si face ca redactarea rapida a unui email sa se faca in cele mai bune conditii, iar pentru ca este din plastic si nu din metal, s-a economisit foarte mult din greutate.

Specificatii

Specificatiile sunt cele care fac ca acest laptop sa fie atat de atragator, avand un procesor i7 cu 16 GB RAM, astfel ca poate sa ruleze videoclipuri 4K, dar si jocuri de ultima generatie. Totusi, cumparatorii pot alege intre diferite versiuni, cu procesor i3, i5 sau i7, insa si 4, 8 sau 16 GB RAM, in functie de preferinte, nevoi si buget. De asemenea, si spatiul de stocare poate sa difere, de la 128 la 256 sau 512 GB SSD, in timp ce la capitolul conectivitate a fost implementata cea mai noua versiune Bluetooth 4.1, USB 3.0, card reader si nu numai. Bateria promite o autonomie de pana la 14 ore, cifra mai mult decat suficienta in cele mai multe situatii. Nu trebuie omise nici camerele implementate, cea frontala fiind de 5 MP, cea principala de 8 MP, iar cele doua microfoane ajuta ca orice conversatie online sa fie cat mai clara, in timp ce speakerele Dolby Audio Premium asigura un sunet grozav. Totodata, versiunea cu procesor i7 este surprinzator de silentioasa, in ciuda puterii disponibile, astfel ca toti utilizatorii vor avea parte de cele mai grozave conditii.

Mai tarziu in cursul acestui an urmeaza sa fie lansat si un nou Surface Pen, mult mai sensibil si mai precis, iar pretul va fi de circa 100 de dolari.

andrei

Back to Top