Monday Apr 22, 2024

Livrare de flori in 2 ore de la comanda

Intotdeauna se ivesc ocazii noi la care se recomanda cumpararea unui buchet de flori, insa de multe ori se intampla sa ne aducem aminte abia in ultima clipa, caz in care optiunile sunt destul de limitate in cazul florariilor. In schimb, se gasesc si alternative, astfel ca oricine poate apela la o florarie online unde sunt propuse mai multe avantaje importante, iar un bun exemplu in acest sens este Floraria de Vis din Bucuresti.

Eficienta

Cu alte cuvinte, aceasta poate fi vazuta ca cea mai eficienta modalitate de a cumpara flori intrucat sunt de ajuns chiar si numai cateva minute in acest sens, motiv pentru care se economiseste foarte mult timp.

livrare flori bucuresti

Diversitate

Totodata, clientii se bucura si de diversitate, intrucat aici se gasesc o multime de tipuri de flori, de la clasicele lalele, orhidee, trandafir si pana la optiuni ceva mai exotice, astfel ca e foarte simplu sa se gaseasca intotdeauna cele mai potrivite variante chiar si pentru cele mai pretentioase persoane. Pentru o surpriza deosebita de Valentine’s Day sau pentru o cerere in casatorie pot fi alesi trandafirii criogenati care, cu siguranta, vor lua in surprindere pe toti cei dragi.

Livrare in aceeasi zi

De asemenea, cine apeleaza la aceasta florarie online se va bucura si de faptul ca produsele sunt livrate in cel mai scurt timp in Bucuresti, motiv pentru care daca iti aduci aminte dupa amiaza de aniversarea cuiva, nu trebuie sa iti fac griji ca nu vei mai gasi vreo florarie deschisa.

Preturi mici

In plus, pentru ca activitatea se desfasoara online, costurile implicate sunt mult mai mici, iar acest lucru este oglindit si in preturile de care se bucura clientii, fiind accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, livrarile sunt gratuite in Bucuresti, iar pentru localitatile din Ilfov se percepe o taxa de numai 20 de lei.

Nu mai uita

Probabil ca oricine a fost pus in situatia neplacuta de a-si aminti in ultimul moment sau chiar deloc despre un eveniment important precum ziua unei prietene apropiate, in care o simpla floare ar fi insemnat un gest special, iar pentru a nu mai intampina astfel de cazuri este mai comod sa se plaseze o comanda din timp la Floraria de Vis. Asadar, este de ajuns sa se acceseze site-ul, sa se aleaga buchetul preferat, iar acesta va fi livrat la adresa specificata la data dorita de catre utilizatori, ocazie cu care oricine isi poate lua de-o grija.

Personalizare

In acelasi timp, gusturile difera de la o persoana la alta, ceea ce presupune ca uneori sunt ideale anumite tipuri de flori, insa la Floraria de Vis buchetele pot fi personalizate pentru a fi indeplinite cerintele tuturor clientilor. Totodata, aici lucreaza cei mai bine pregatiti artisti florari, care au creativitatea si ingeniozitatea necesara pentru a veni cu propuneri grozave pentru toate preferintele.

Ideal pentru ceremonii

Aceasta florarie online se dovedeste a fi ideala si in cazul unor ceremonii precum nunti sau botezuri in care pregatirile implica nenumarate detalii. Astfel, florile reprezinta potrivita pentru decoratiunea meselor, iar pentru ca buchetele pot fi personalizate, acestea se vor adapta de minune la toate conditiile. De asemenea, pentru a evita situatiile neplacute, comenzile se pot aranja in asa fel incat sa fie livrate fix la data stabilita.

Prospetime

Florile nu numai ca pot infrumuseta orice spatiu, insa schimba atmosfera si prin mirosul lor, iar la Floraria de Vis acestea sunt intotdeauna proaspete intrucat stocurile sunt actualizate permanent, motiv pentru care vor ajunge la clienti in cele mai bune conditii, nu ofilite sau deteriorate, asa cum se poate intampla in multe alte cazuri, atentia la detalii fiind cea care face diferenta aici.

 

 

 

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top