Sunday Feb 25, 2024

Jocuri potrivite pentru intreaga familie

Fiecare copil este unic si minunat, de aceea atunci te gandesti sa-i achizitionezi copilului tau jucarii, trebuie sa ai in vedere mai multi factori care pe langa joaca pe care i-o ofera, ii dezvolta si anumite aptitudini. Jucariile, inafara faptului ca infrumuseteaza incaperea copilului tau cat si intreaga casa, devenind decoratiuni esentiale in casa oricarei persoane care are copil, au si rolul de a dezvolta capacitatile copilului. Optand pentru modele adaptate criteriului de varsta a celui mic, ii poti dezvolta motricitatea fina, incadrarea in spatiu, afectivitatea si multe altele. Pe langa toate acestea, cu ajutorul jucariilor, cel mic poate invata sa fie responsabil si empatic, avand grija de o jucarie ca si cum ar fi o persoana reala. Imaginatia, la varsta prunciei ajuta copilul sa traiasca aventuri uimitoare chiar si in cele mai banale situatii. Astfel, Clubul Bebelusilor iti ofera un articol care te ajuta sa achizitionezi cele mai optime jucarii pentru copilul tau si dezvoltarea acestuia.

Jucariile tip puzzle. Jucariile tip puzzle pot fi introduse inca de la varsta de un an jumatate, prin achizitionarea puzzle-uri din doua piele. Acestea dezvolta cognitiv copilului, iar invatarea prin eroare dezvolta capacitatea acestuia de adaptare si de gasire a solutiilor. De asemenea, de la varsta de un an jumatate, acestea se pot achizitiona avand o complexitate mai mare pentru dezvoltarea cognitiva a celui mic. Puzzle-urile sunt jocuri analitice, care dezvolta de asemenea rabdarea si concentrarea, astfel cel mic va sta prins in joc pana va reusi sa-l rezolve. Copii care se joaca cu acest tip de jucarii vor deveni adulti analitici, care se concentreaza pana gasesc solutia optima in orice situatie de criza. Avand imagini colorate si dinamice, acestea sunt jucarii iubite inclusiv de cei mai mari, astfel alaturi de copilul tau poti realiza un puzzle generos ca nume de piese, petrecand timp de calitate cu acesta.

Jucariile din lemn. Jucariile de lemn sunt foarte iubite de cei mici, cat si de adulti, deoarece acestea au o durata de viata foarte mare, astfel alaturi de piticul tau va putea fi alaturi o masinuta foarte multi ani. Jucariile de lemn ajuta copilul in dezvoltarea curiozitatii si a imaginatiei, deoarece cu ajutorul lemnului va putea explora si identifica diferite texturi. Jucariile de lemn sunt recomandate de Clubul Bebelusilor incepand cu varsta de noua luni, optand totusi pentru jucarii care nu detin margini ascutite. Un joc de lemn iubit de cei de varsta de trei ani si de adulti este jocul Jenga. Clubul Bebelusilor pune accentul pe distractia in familie, de aceea acest joc va putea fi jucat alaturi de familia ta.

Jocurile sunt create din dorinta de a anima si de inveseli viata celui mic, insa optand pentru jocurile potrivite, acesta isi va dezvolta capacitati de adaptare, sinteza si analiza.

andrei

Back to Top