Sunday Feb 25, 2024

In sfarsit am gasit un snur de care aveam nevoie

Ce poate avea in comun confectionarea de bijuterii in stil rustic, de influente native americane sau indiene cu stilul caracteristic al culturii rock? Ei bine, multe dintre accesoriile si piesele reprezentative pentru ambele pornesc de la folosirea pielii, aceasta capatand valente distincte in functie de originea provenientei obiceiului, ambele reusind totusi sa consemneze modul organic in care oamenii aleg sa se raporteze la stilul lor de viata si la tot ceea ce ii inconjoara.

In acest fel, oricare ar fi povestea spusa de toate aceste piese pe care le poarta, ele reprezinta o marca a stilului personal si a modului in care aleg sa se prezinte in fata lumii, purtand o parte din cultura si traditiile cu care se identifica. Exprimandu-se intr-un mod ce faciliteaza integrarea mesajului lor din punct de vedere social, si anume prin intermediul stilului personal, omenii se pot simti deopotriva partasi la istoria colectiva prin contribuiea cu propriile experiente dar si liberi din punct de vedere creativ.

Istoria pielii in moda

Desi un subiect controversat la momentul prezent, utilizarea pielii naturale de origini diferite a fost pana nu demult o marca indiscutabila a calitatii in timp si a durabilitatii oricarui tip de articol vestimentar sau produs de marochinarie. Odata cu cresterea cifrelor de afaceri in domeniul modei si implicit a consumerismului, s-a tras semnalul de alarma ca aspectul etic al modului in care materia prima este obtinuta este pus la grea incercare de cererea in crestere de piele.

Acum, alaturi de accentul care se pune pe trecerea la variante sintetice, care sa sustina tratamentul animalelor in mod mult mai responsabil, se face remarcat un alt trend foarte benefic, ce provine din cultura second hand si vintage si ia la randul sau amploare in randul iubitorilor de moda. Astfel, o piesa de buna calitate realizata din piele naturala poate fi oricand stilizata sau transformata in asa fel incat sa se incadreze in tendintele actuale.

Despre accesoriile din piele

Pentru cei ce aleg sa incorporeze accesorii de piele in garderoba si stilul personal, metoda reciclarii vine la randul ei ca o solutie benefica pentru obtinerea de materie prima, aspect posibil si datorita faptului ca necesarul in acest caz este considerabil mai mic. Astfel, daca si tu cauti un loc de unde sa poti procura in mod facil tot ce ai nevoie, poti cauta selectiile de snur piele pe cufarulcumargele.ro.

Desi atunci cand vine vorba de acest material, versatilitatea ar putea parea ca nu face parte din lista sa de atribute, prezenta sa ca nota de accent in multe stiluri ii da un aer cat se poate de firesc si de purtabil. De asemenea, desi accessoriile de acest tip pot parea a fi intimidante in sensul atribuirii lor unor tipuri de oameni cu un stil prea extravagant pentru multi, confectionarea manuala de bijuterii va poate aduce nu doar piese unicat, ci si lucruri care sa corespunda intocmai dorintelor personale. Astfel, daca si tu doresti sa incerci sa confectionezi acest tip de piesa statement, comanda snur piele pe cufarulcumargele.ro si incepe procesul de creatie.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top