Sunday Feb 25, 2024

Hotelul business din Constanta care nu te dezamageste niciodata

Daca afacerile tale te poarta pana in Constanta, cu siguranta, ai nevoie de un loc potrivit de cazare. Iti doresti sa te cazezi intr-un hotel din care sa nu iti lipseasca nimic, iar pentru asta te poti baza pe Casa Hrisicos. Te asteapta o experienta unica in Romania, in care ai posibilitatea de a-ti controla toate detaliile legate de sejur direct de pe telefonul mobil. Posibil sa mai fi auzit despre Casa Hrisicos pentru ca aceasta cladire are o istorie bogata, de peste 100 de ani, iar dupa un amplu proces de restaurare acum a fost redeschisa. Aceasta cladire chiar aduce o alta energie in centrul orasului pentru ca ofera posibilitatea oaspetilor, turistilor si localnicilor sa se regaseasca in perioada de glorie a secolului trecut. Poti afla toate detaliile legate despre acest hotel business in Constanta direct la https://casa-hrisicos.ro/.

In apropierea punctelor tale de interes

Atunci cand te cazezi la Casa Hrisicos esti direct in piata Ovidiu din Constanta, chiar langa Muzeul de Istorie si Arheologie. De aici te despart numai cateva minute de Cazinou si Acvariu, de Sinagoga Mare, dar si de zona de business a orasului. Tot cateva minute faci pe jos si pana la plaja sau port, astfel ca esti in apropierea tuturor punctelor de interes ale orasului, ceea ce te ajuta sa economiesti timp si sa te bucuri de un confort deplin.

Confort deplin

Nu conteaza daca ajungi in Constanta in interes de serviciu, fie ca un simplu turist, tot ce conteaza este ca aici nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii. Casa Hrisicos iti pune la dispozitie tot ce poti avea nevoie pentru a beneficia de un confort deplin, inclusiv perne antibacteriene cu puf, salteles superortopedice cu topper, mobila de cea mai buna calitate, parchet din bambus si multe altele. In plus, posibilitatea de a controla toate detaliile legate de sejurul tau direct de pe telefon, cu siguranta, iti ofera mai multa libertate pe care oricine si-o doreste.

Conditiile ideale pentru o intalnire de afacere

Acesta este un loc ideal in care pot fi organizate inclusiv intalniri de afaceri, iar Casa Hrisicos iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in acest sens. Asadar, intalnirile importante de la malul marii sunt mult mai eficiente de acum inainte.

Traditia continua

Casa Hrisicos s-a impus in piata Ovidiu inca din urma cu un secol, iar traditia continua si astazi. In anii 1900 locul era frecventat de marile personalitati ale vremii, de la I.L. Caragiale pana la Alexandru Vlahuta sau Barbu Stefanescu Delavrancea, dar lista poate fi completata astazi. Arhitectura deosebita, conditiile ideale, modul in care a fost implementata tehnologia si amplasarea acestui hotel business de 4 stele reprezinta o adevarata atractie pentru cei care au nevoie de un loc de cazare grozav in Constanta.

andrei

Back to Top