Sunday Feb 25, 2024

Fiecare agentie de turism poate sa devina mai profitabila prin folosirea acestui software

Probabil ca in perioada pandemiei toata lumea visa la o vacanta, insa si agentiile de turism visau la clienti. Totusi, acesta a fost un moment oportun pentru agentii sa isi imbunatateasca activitatea pentru ca la reluarea pachetelor turistice sa aiba posibilitatea de a oferi cele mai grozave conditii. In acest sens putem aminti de Quick Sell care ajuta orice agentie cu creare motor de cautare turism. Acesta simplifica mult activitatea atat a agentiilor, cat si a clientilor care au parte de conditii grozave, motiv pentru care merita sa descoperim principalele avantaje de care avem parte aici.

Bineinteles, este mai comod din toate punctele de vedere sa poti gestiona totul direct de pe o singura platforma. Fie ca vorbim despre o agentie de turism construita de la zero, fie de una deja existenta care nu si-a atins inca potentialul, Quick Sell te ajuta. Te asteapta cele mai bune conditii si ai libertatea de a-ti construi site-ul dupa preferinte prin includerea tuturor functiilor pe care ti le doresti. Cel mai mult au de castigat clientii agentiilor care se bucura la randul lor de libertate deplina, dar si de cele mai bune conditii atunci cand isi pregatesc vacantele.

Cu alte cuvinte, ai posibilitatea de a descoperi imediat cele mai avantajoase curse cu avionul, unitati de cazare care te atrag si include nenumarate servicii care iti pot face sederea mult mai grozava. Totul se face direct din acelasi motor de cautare, iar totul este posibil prin intermediul conexiunii XML / API, fiind automatizat. Agentiile de turism au sansa de a se bucura de eficienta maxima de acum inainte, la fel si utilizatorii, iar totul incepe de la un simplu soft foarte bine pus la punct. Vacanta de vis este mult mai aproape de acum inainte si utilizatorii au posibilitatea de a folosi varianta cu care se simt mai bine, adica desktop sau de mobil.

Sunt acoperite nevoile tuturor si foarte important este faptul ca nu sunt necesare bugete considerabile in acest sens in contextul in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, daca esti interesat de infiintarea propriei agentii de turism care sa aiba acces la suport tehnic 24 din 24 si pentru care nu trebuie sa platesti o avere, cu siguranta, merita sa te orientezi catre Quick Sell care iti propune conditiile ideale in acest sens.

Clar, in lipsa unei astfel de solutii este mult mai dificil sa incepi de la zero pentru ca sunt multe detalii care conteaza, iar acum acestea sunt automatizate pentru eficienta maxima. Cele mai bune oferte ale celor mai mari furnizori din domeniu te pot astepta la numai cateva click-uri distanta, astfel ca atunci cand apelezi la Quick Sell ai numai de castigat.

andrei

Back to Top