Sunday Feb 25, 2024

Events Garden by Nabucco, localul preferat al bucureștenilor

Planificarea nunții poate să fie o aventură chiar plăcută dacă știți unde să apelați pentru oferte bune la Events Garden by Nabucco. Prin urmare, anul acesta vă propunem oferte pentru evenimente importante din viețile dumneavoastră, indiferent dacă vorbim despre nunți, botezuri sau petreceri corporate. Faptul că suntem situați în Ploiești, la doar câțiva kilometri de București, ne permite să avem acces la un public cât mai numeros. Concret, veți parcurge doar 50 de minute cu mașina, pe autostradă, pentru a ajunge la locația noastră din Ploiești. Cu toate acestea, dacă doriți să vă faceți nunta departe de forfota din București, dar totuși aproape, Events Garden by Nabucco este locul ideal.

În plus, avem noutăți în ceea ce privește sălile de evenimente pe care le avem în acest moment, pentru că pe lângă cele 2 săli de nunți cu o capacitate de 250 de persoane, anul acesta vom mai deschide altele trei, a căror capacitate va fi una mare, astfel încât să ne putem permite evenimente cu un număr considerabil de persoane. Acest pas major ne permite să ne extindem din punctul de vedere al activităților pe care le desfășurăm, dar și să putem să dăm drumul evenimentelor cu un număr mai mare de persoane.

Totodată, un alt element de noutate este legat de faptul că ne propunem să deschidem și un hotel pentru persoanele ce iau parte la evenimentele pe care le organizăm aici, motiv pentru care, din luna mai a acestui an, vă vom pune la dispoziție un hotel ce va avea 18 camere. Acest lucru reprezintă un real avantaj pentru persoanele care aleg să-și facă evenimentele la noi, mai cu seamă atunci când este vorba despre un public ce nu vine dinspre Ploiești sau București și care intenționează să-și rezerve aici o cameră pentru 1-2 nopți.

Pe de altă parte, acesta nu este singurul lucru de noutate pe care îl supunem atenției dumneavoastră, întrucât, începând de anul acesta ne gândim să integrăm și un concept de transport cu autocarul din București spre local și retur. Acest lucru reprezintă iarăși un avantaj pentru aceia dintre dumneavoastră care nu dispun de o mașină personală sau care vor să se bucure de un pahar de vin, fără a fi nevoit să se urce la volan.

După cum puteți vedea, suntem și vom continua să fim într-o perpetuă stare de evoluție, expansiune și dezvoltare, iar asta pentru că misiunea noastră este să oferim pachete de servicii complete și satisfăcătoare clienților noștri, tocmai din dorința de a le crea un spațiu și o atmosferă ce induce relaxare și bucurie.

Alege și tu să petreci momente de neuitat într-o locație inedită de nuntă din Ploiești, la Events Garden by Nabucco.

andrei

Back to Top