Sunday Feb 25, 2024

Eficientizarea activitatii unei agentii de turism

Anul 2020 a fost unul critic pentru multe afaceri, mai ales pentru agentiile de turism care au pierdut clienti si au suferit mult. In schimb, acesta a fost un an in care cei care nu ofereau servicii de cea mai buna calitate au disparut, iar cei mai buni au putut face investitii pentru ca dupa pandemie sa poata reveni cu forte proaspete si cu servicii si mai bune pentru clienti. Oricine poate comanda un demo aici cu privire la un software ce se dovedeste a fi extrem de eficient, fiind propus de catre cei de la Quick Sell si merita testat de catre toti tour operatorii. Iata care sunt cele mai importante avantaje ale sale:

Cu totii stim cat de competitiv poate sa devina domeniul turismului, iar ceea ce conteaza cu adevarat este faptul ca agentiilor le este dificil sa iasa in evidenta. Se pot lupta cu oferte care mai de care mai creative, insa doar cele mai bune vor avea de castigat. Cine comanda un demo aici la Quick Sell poate sa afle mai multe despre software-ul propus si despre cat de simplu este sa se puna totul in practica. Dureaza numai cateva zile, toate procedurile sunt automatizate, iar ofertele furnizorilor se incarca imediat, indiferent daca acestea sunt cele de tip early booking, vacante exotice, last minute, charter, city break-uri si nu numai. Toate agentiile de turism pot alege sa lucreze mai eficient si mai simplu, motiv pentru care nu doar ca se economisesc bani, insa si activitatea este una mai simpla. Mai mult, nu mai este necesara existenta unui sediu fizic ceea ce, cu siguranta, este un mare plus.

Toti clientii au libertatea de a controla toate detaliile referitoare la calatoriile lor, totul dintr-un singur motor de cautare, pentru flexibilate maxima. Binenteles, sunt foarte multi cei care prefera anumite destinatii, care vor anumite tipuri de unitati de cazare sau prefera diferite solutii pentru transport. Cert este ca fiecare dintre acestea sunt disponibile acum intr-o singura platforma, pe cand anterior ar fi fost necesara accesarea separata site-urilor furnizorilor pentru a le rezerva. Mai mult, platforma Quick Sell este disponibile acum si in varianta desktop, cat si cea de mobil pentru a acoperi preferintele tuturor, iar agentiile sa ofere libertate deplina propriilor clienti.

Sa nu uitam de faptul ca pentru a avea acces la solutia Quick Sell nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Este vorba de un abonament lunar cu o taxa mica in comparatie cu avantajele oferite, iar aici nu exista comisioane sau alte surprize neplacute, motiv pentru care orice tour operator merita sa profite.

andrei

Back to Top