Sunday Feb 25, 2024

Cumpara de aici pachete de pomana avantajoase

Atunci cand aveti nevoie de ajutor, casa funerara In Memoriam organizeaza parastase si pomeni, la restaurantul propriu sau la domiciliul clientului, mai ales ca sunt dotati cu mese, corturi, vesela si absolut tot ce este nevoie pentru organizare. Pe de alta parte se pot asigura pachete pentru pomana. Clientii care vor prefera varianta pachetelor pentru pomana trebuie sa stie ca li se pot asigura absolut tot ce tine de vesela precum farfurie, cana, tacam, colac, platouri cu coliva. Deasemenea se pot asigura gusturi calde si reci, prajituri, apa, fructe.

Pentru ca preferintele si bugetul sunt diferite, meniurile organizate de In Memoriam pot fi modificate in functie de optiunile fiecarui client si in functie de traditiile pe care vrem sa le respectam. Casa funerara In Memoriam respecta traditiile si obiceiurile astfel ca exista varianta de pachete de de post pentru pomana sau pachete de dulce pentru pomana. Totodata pun la dispozitie o gama larga de servicii si produse funerare, de cea mai buna calitate in Craiova si imprejurimi. Aici sunt pastrate atat traditia zonei cat si standardele europene in vigoare, totul pentru a satisface pretentiile celor mai exigenti clienti.

Specialistii de la casa funerara vin in sprijinul familiilor indoliate cu produse si servicii specifice unui astfel de eveniment tragic si incearca sa ofere un real sprijin si alinarea durerii familiei, dand dovada de seriozitate si profesionalism. Acestia inceraca sa fie cat mai aproape de fiecare client, prin servicii funerare complete, personalizate, de cea mai inalta calitate, dand dovada de empatie si bun simt.

In cele mai dificile momente, In Memoriam va fi la dispozitia dumneavoastra cu o gama completa de servicii funerare, oferind printre altele, consiliere gratuita si suport, in incercarea de a va scapa de griji. Consultantii de aici se vor putea ocupa de intocmirea actelor necesare, pregatirea sicriului, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, transportul funerar sau repatrierea, pregatirea parastasului sau a pachetelor de pomana.

Nu ezitati sa luati legatura cu unul dintre reprezentanti pentru o oferta personalizata, in functie de nevoile dumneavoastra si de calitatea produselor oferite. Casa funerara In Memoriam va asigura ca puteti comanda pachete pentru pomana in functie de preferinte, astfel ca puteti opta pentru pachete sociale, clasice si de lux, dand dovada de seriozitate, promptitudine, devotament si profesionalism.

Oricand veti avea nevoie, puteti alege cu incredere In Memoriam! Casa funerare dispune de toate autorizatiile de functionare si respecta cele mai inalte standarde de calitate, astfel ca puteti avea garantia serviciilor pe care le ofera atunci cand dumneavoastra va veti afla in momente de cumpana si durere.

Nu ezitati sa luati legatura cu specialistii de la In Memoriam! Acestia sunt disponibili non stop pentru a va putea furniza orice informatie suplimentara legata de inmormantare.

andrei

Back to Top