Monday Apr 22, 2024

Cum îmi dau seama de pe site-ul online cât de serios este un laborator de analize medicale

Mulți pacienți caută online un laborator de analize medicale, înainte de a merge la locație și de a duce probele sau de a programa o recoltare. Este important să urmărești câteva detalii care ți-ar putea arăta faptul că laboratorul la care vrei să apelezi este unul serios, care își tratează clienții cu respect.

  • Lista de prețuri afișată pe site

Ai încercat vreodată să cauți prețurile pentru analizele online pe un anumit site fără să le găsești? Este deranjant, nu-i așa? Ei bine, laboratoarele serioase, care au respect față de pacienți oferă în același timp și transparență și au afișate pe site toate prețurile. Astfel vei ști exact la ce să te aștepți înainte de a te programa la analize. Un astfel de cabinet este și ProTest Galați, cu prețuri analize pe care le poți găsi cu ușurință pe pagina web.

  • Acces la rezultate pentru pacienți

Foarte multe persoane vor să afle rezultatele analizelor cât mai rapid și fără a mai fi necesar să mai facă un drum până la laborator pentru asta. Cabinetele serioase pun la dispoziția pacienților posibilitatea vizualizării online a rezultatelor, pe baza codului numeric personal și a unui cod unic de acces primit de la locație când se recoltează analizele sau se duc probele. Totodată, multe laboratoare au și istoricul pacienților păstrat, ceea ce poate fi de mare ajutor dacă vrei să compari anumite valori.

  • Acces la rezultate pentru medici

Este foarte importantă și colaborarea dintre medici și cei de la laboratoarele de analize, motiv pentru care, multe cabinete le oferă acces și doctorilor la analizele pacienților. Și în acest caz este prezent istoricul, dacă persoana respectivă și-a mai făcut analizele la aceeași locație. Medicii se pot autentifica pe site pe baza unui nume de utilizator și a unei parole primite de pacient.

  • Posibilitatea programării

Cu toții suntem sătui de stat la cozi și acestea pot fi foarte obositoare când trebuie să aștepți pentru recoltarea de analize. Ideal ar fi să alegi un cabinet care primește pacienții pe bază de programare. Astfel totul va fi foarte bine organizat și nu va trebui să pierzi aiurea timp și să acumulezi nervi și oboseală.

  • Chestionare clienți

Laboratoarele care vor să evolueze în funcție de ce vor și clienții au pentru aceștia și chestionare de evaluare a satisfacției. Astfel, vor ști exact de ce sunt mulțumiți clienții, dar și ce anume îi nemulțumește, pentru a putea face ca experiențele tale viitoare să fie unele și mai plăcute.

  • Afișarea pe site a unor date importante

Pentru încrederea pacienților, dar și pentru siguranța lor, cabinetele serioase de analize au afișate pe site toate datele importante, iar aici ne referim la: adresa, date de contact, acreditări, certificări și parteneri.

andrei

Back to Top