Monday Apr 22, 2024

Cum ar trebui sa arate lumanarile pentru un botez?

Stiai cat de dificil este sa organizezi un botez ca la carte? Cel mai probabil ca nu, intrucat sunt o multime de detalii care la prima vedere par nesemnificative, insa care in realitate pot fi esentiale, asa ca poti sa vezi mai multe aici. Printre acestea se numara lumanarile de botez, care sunt importante in cadrul ceremoniei, iar conform traditiei acestea simbolizeaza faptul ca ilumineaza calea celor mici in aceasta calatorie in care pornesc in momentul botezului.

Cu siguranta majoritatea parintilor nu tin cont de detalii si se orienteaza catre primele lumanari pe care le gasesc, insa cum oricine isi doreste ca botezul sa fie perfect, si lumanarile trebuie alese cu atentie. Exista mai multe modele, iar decizia poate fi luata si in functie de tema abordata in cadrul evenimentului.

Unde gasesc?

Poti incerca la Andini, intrucat acesta este un magazin online foarte bine dotat unde se gasesc toate produsele necesare pentru organizarea unui botez de neuitat, printre care si lumanari. Poti sa vezi mai multe aici, iar pentru ca activitatea se desfasoara vei ajunge sa faci economii considerabile de timp. Astfel, nu mai trebuie sa alergi prin magazinele obisnuite si sa te confrunti cu situatii neplacute atunci cand nu gasesti ce iti doresti.

De care preferi

Exista mai multe subcategorii din care poti alege, de la cele pentru fetite si baietei, pana la cele clasice, cele traditionale, cu Tulle, de decor si nu numai, iar un alt avantaj e reprezentat de faptul ca poti personaliza lumanarile, in asa fel incat sa indeplineasca toate cerintele estetice pe care le impui.

Preturi bune

Totodata, la Andini te bucuri de preturi accesibile pentru toate buzunarele, dar si de o multime de oferte pe care le poti urmari si profita de ele. Avand in vedere faptul ca activitatea se desfasoara online, nu ai nevoie de mai mult de cateva minute pentru a studia preturile si a determina momentul ideal pentru a plasa o comanda. Totodata, cine alege lumanari de botez sau oricare alte produse in valoare de minim 300 de lei va beneficia de livrare gratuita prin curier in toata tara.

De exemplu, o lumanare botez Pink Dream costa 296 de lei, la fel si cea Royal Blue, pe cand pentru Queen of the Castle clientii sunt nevoiti sa pregateasca 325 de lei. Printre cele mai ieftine optiuni se numara Shiny Pink la 180 de lei, Fluffy Mickey Mouse, Little Minnie Mouse, Pink Minnie Mouse sau White Sparkle la 185 de lei, insa nu depasesc pragul de 200 de lei nici cele Elegant Feather, Pretty Pink, Double Bow sau Beautiful Lace. Asadar, in functie de bugetul alocat, la Andini oricine va putea lua o decizie inspirata, pentru a se bucura de un eveniment de neuitat.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top