Sunday Feb 25, 2024

Cum alegem corect lenjeriile de pat pentru dormitor?

Atunci cand trebuie sa alegem lenjeria de pat de care avem nevoie in dormitorul nostru, exista mai multe criterii care sunt implicate in acest proces. Incepand cu dimensiunile patului si pana la alegerea modelului care sa fie in ton cu ambientul dormitorului, toate fac obiectul acestei alegeri, care, desi ar putea una simpla, se dovedeste a fi de multe ori una destul de grea. Prin urmare, cearsaful pentru pat trebuie sa acopere perfect salteaua, inclusiv in inaltime. Cearsaful pentru pat, plus cel pentru plapuma vor fi, de asemenea, alese in functie de aceste dimensiuni, in timp ce fetele de perna vor trebui, desigur, sa se adapteze la aceluiasi criteriu. Prin urmare, asa cum v-ati dat seama, dimenisiunea este primul aspect de care trebuie sa tineti cont atunci cand va cumparati o lenjeri de pat noua. Extrem de enervanta este situatia in care cearsaful pentru plamupa este mai mare decat plamupa in sine, ceea ce o face sa nu mai confere uniformitate, iar in final, ne alegem cu un somn nelinistit.

Mai departe, materialul lenjeriei de pat este un alt criteriu important. Astfel, in ceea ce priveste alegerea bumbacului, va trebuie sa aveti grija sa optati pentru cel clasic, care vine in diferite forme de material. Principalul lucru de retinut este ca, cu cat numarul de fire pe cm este mai mare, cu atat lenjeria de pat va fi mai rezistenta.

Ei bine, desi oferta a devenit una destul de diversificata, la Talis, clientii aleg in continuare lenjeriile de pat din bumbac, dar si cele din satin. Daca bumbacul are o traditie de mii de ani si este asociat cu ideea de calitate, de cealalta parte, satinul este asociat cu eleganta. Vestea buna este ca, la Talis, puteti gasi calitate si eleganta in cazul aceluiasi produs. De asemenea, nu trebuie sa uitam de policoton, materialul care care combina avantajele poliesterului si bumbacului pentru o lenjerie de pat usoara, apreciata pentru aspectul sau natural si calitatile sale de termoreglare. Cat despre poliester, acest material combina fibrele sintetice si bumbacul pentru imbina perfect punctele forte ale amandurora. Lenjeria de pat din policoton este astfel usoara, moale si usor de intretinut. Totodata, ele sunt practice rezistenta la spalari repetate, se usuca rapid si nu necesita neaparat sa fie calcate. De asemenea, sunt si ieftin, la fel ca toate produsele marca Talis.

In cele din urma, exista  culorile si modelele lenjeriei de pat, care vor fi alese in functie de gusturile pe care le aveti, dar si in conformitate cu decorul camerei. Astfel, pentru o camera mono-cromatica, puteti alege orice tip de lenjerie de pat care sa se potriveasca cu nuanta peretilor, iar albul ramane piesa de rezistenta!

Calitate, pret rezonabil si diversitate – la Talis le gasesti pe toate!

andrei

Back to Top