Sunday Feb 25, 2024

Conacul Negoita, locul in care rusticul se imbina perfect cu modernul

Sunteti dornic sa plecati intr-o vacanta in alta zona decat Constanta sau Bucovina? Foarte bine! Cu siguranta nu v-ati gandit sa cautati conace in Covasna pentru cazare, un prilej ideal pentru a va simti rasfatati. Se spune despre Conacul Negoita ca este un loc in care ajung boierii contemporani, iar asta pentru ca aici veti gasi servicii inedite, menite sa va faca sa va simtiti tratati regeste.

conacul-negoita-ozunca-bai

Alege si tu sa experimentezi o vacanta nemaipomenita si nu trebuie sa cauti foarte mult conace in Covasna pentru cazare, pentru ca, daca esti din Bucuresti, la doar 2-3 ore de mers cu masina ai Conacul Negoita.

Acesta va propune sa experimentati un altfel de concept “all inclusive”, unul complet, in care ai intreaga locatie la dispozitia ta, trei mese pe zi cu preparate din bucataria traditionala ungureasca, bauturi la discretie, crama, loc de joaca pentru copii, 2 Quad-uri Polaris RZR la dispozitie, spa cu sauna pe lemne si cuibar cu sare de la Praid. In plus, te poti relaxa si iti poti incanta privirea si pe marginea bazinului de pastravi cu apa de rau.

Prin urmare, daca iti doresti sa ajungi intr-un loc in care sa va puteti simti bine alaturi de familie sau prieteni, in intimitatea voastra, aici puteti sa va rezervati intregul conac, la un pret foarte bun, de doar 6.900 de lei, capacitatea maxima a conacului fiind de 12 persoane.

Asadar, pentru un grup de prieteni sau doua familii, fiecare cu 2-3 copii este perfect sa alegeti Conacul Negoita. In plus, serviciile noastre de servire si cazare sunt excelente si ne straduim ca, de la an la an, sa aducem noutati, astfel incat, clientii nostri sa se simta minunat atunci cand ajung la noi.

De asemenea, si obiectivele turistice din zona sunt nenumarate, iar daca veti cauta pe pagina noastra, veti vedea ca, intr-adevar, aveti ce sa vizitati. Bineinteles, nu mai vorbim de drumetii, acestea putandu-va oferi experiente de-a dreptul impresionante, cu peisaje de basm, indiferent de sezonul in care veti ajunge, dar si cu o multitudine de locuri de vazut.

Iar pentru ca totul sa fie perfect, la finalul zilei, va puteti bucura de o sesiune de spa sau va puteti rasfata cu o cina delicioasa, in grup. Pe de alta parte, puteti sa va organizati si mini-petreceri la noi, pentru ca dispunem de o sala pentru evenimente, cu o sonorizare foarte buna.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va ganditi si sa analizati ofertele noastre. Va asteptam cu mult drag sa ne treceti pragul si sa avem parte impreuna de experiente minunate la Conacul Negoita!

andrei

Back to Top