Thursday Feb 29, 2024

Clinica Stomatologicea 3D Dental

La Clinica 3D Dental  Bucuresti am realizat cateva sedinte de albire dentara, cu lampa profesionala si cu laser.  Am incercat acasa tot felul de metode de albire a dintilor,  luate de pe internet, dar nu am obtinut rezultatul dorit, mai ales ca imi afectasem gingiile, imi sangerau. Asa ca am gasit solutia cea multumitoare: Clinica 3  Dental  Bucuresti, clinica mea de suflet, clinica care mi-a indeplinit dorinta de a avea dinti curati, albi, stralucitori si puternici. Pentru fiecare om zambetul  este important, valoros, si aduce multe satisfactii, de aceea trebuie avut grija de el. Albirea dentara la clinica mi-a fost realizata cu lampa de albire si un gel  cu Peroxid de Hidrogen.  In pretul albirii dentare mi-au intrat:

  • Periaj professional,
  • Detartraj cu ultrasunete,
  • Air-flow,
  • Tratament de fluorizare.

Aceasta metoda de albire este foarte cautata de pacienti, deoarece este o metoda rapida de albire a dintilor intr-un timp scurt, la mine a durat 45 minute, si am fost foarte multumita de ceea ce faceam eu la domiciliu, cu bicarbonat de sodium pus pe periuta de dinti, plus ca aceasta albire tine o buna perioada de timp. Peroxidul de Hidrogen mi-a fost aplicat pe toata suprafata dintilor, iar gingiile mi-au fost acoperite cu o banda protectoare.  Se pot obtine pana la opt nuante de alb, in doar doua sedinte.

A doua oara am ales albirea dintilor cu laser, o metoda mai rapida, mai eficienta. A durat in jur de zece minute si  se pot obtine pana la zece nuante de alb. Nu am simtit durere. Laserul mi s-a spus ca actioneaza asupra gelului care va patrunde in smaltul dintilor, astfel incat procesul de albire va fi mai rapid.  Prima data mi-au fost igienizati dintii prin:

  • Detartraj,
  • Air-flow,

Apoi, mi-au fost acoperite gingiile cu o banda protectoare, mi s-a aplicat gelul de albire, apoi laserul pe toata suprafata dintilor, de jur-imprejur. Dupa aceea mi s-a indepartat gelul, banda protectoare si mi s-a aplicat un gel cu Fluor pentru protectie dentara.

Am fost foarte multumita de rezultat, voi continua acest tratament de albire la aceasta clinica, pe mai departe, cand voi avea din nou nevoie. Merita sa investiti in zambetul dvs, cu ajutorul clinicii Clinica 3 D Dental  Bucuresti!

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top