Sunday Feb 25, 2024

Cine te ajuta sa te muti oricand ai nevoie

Mutarea lucrurilor dintr-un loc in altul ne poate crea un adevarat discomfort daca nu detinem un autovehicul mare, astfel timpul de mutare se prelungeste, iar costurile devin din ce in ce mai mari. Atunci cand vorbim despre mutari in orase mari, precum Bucuresti, factorul principal este timpul petrecut in trafic, astfel ajungem la concluzia ca avem nevoie de un singur transport pentru mutarea tuturor obiectelor. Acest lucru se poate realiza usor si rapid, daca apelam la o firma de mutari.

Acestia au capacitatea de a transporta marfa intr-un mediu sigur, fara incidente. De asemenea, atunci cand apelam la firme de mutare, acestia asigura bunurile pe toata durata transportului, daca acestea bineinteles au fost impachetate corespunzator. Este un adevarat avantaj sa apelezi la genul acesta de transport daca esti o persoana care isi considera fiecare minut din timpul liber important.

Ai numai de castigat

O firma de mutari te ajuta sa-ti duci lucrurile in noua locatie, in siguranta, evitand astfel deplasarile multiple. De asemenea, aceste echipe sunt create din oameni puternici, care iti pot cara in siguranta, o cutie, cat si un dulap din lemn masiv. Un factor esential atunci cand alegi o echipa din acest domeniu, este calitatea serviciilor oferite, deoarece sunt firme care asigura valoarea transportului in timp ce altele nu. Astfel, este de preferat sa apelezi la o firma care isi asuma 100% calitatea transportului, iar in cazul in care un obiect este deteriorat fata de momentul ridicarii, tu, ca si client esti despagubit. Totusi, firmele care ofera aceste servicii de asigurare, sunt si cele care pun accent pe profesionalism.

Un alt factor pozitiv atunci cand apelezi la acest serviciu, este faptul ca esti mult mai relaxat si stii ca lucrurile vor ajunge din punctul A in punctul B, fara a te stresa in legatura cu orele petrecute in trafic, combustibilul, dar mai ales efortul fizic depus. Echipele formate pentru aceasta actiune sunt in general personalizate, astfel daca vei avea o cantitate mare de obiecte, vor fi destule maini, care isi vor face treaba intr-un timp eficient.

Echipele de mutare profesionala au de asemenea, un team leader, acesta ocupandu-se in special de bunul demers al lucrurilor, astfel obiectele, cat si timpul sunt optimizate la maxim. Firma de mutare Moving Box ofera de asemenea evaluare gratuita, astfel vei stii de la bun inceput timpul de ridicare a obiectele, cat si timpul de livrare. Totusi, ca in orice alt proiect, se pune o marja de eroare, deoarece traficul in Bucuresti poate fi de multe ori, buclucas.

Un alt aspect pozitiv pe care aceasta firma il ofera este estimarea corecta a costurilor. De multe ori ne-am izbit sa platim in plus un serviciu, cu toate ca la momentul in care am discutat cu firma, ni s-au spus cu totul alte cifre. Acestia evalueaza pe loc costurile transportului tau, oferindu-ti un pret corect fata de cerintele pe care tu le ai. Este de la sine inteles faptul ca un transport cu cat este mai mare, cu atat costurile pot fi mai mari.

Polita de asigurare, certitudinea ca serviciul este premium

Moving Box, pune pret pe calitatea serviciilor sale, astfel acestia ofera transportului o asigurare de 50.000 de euro. Deci, in cazul in care are loc un incident, vei fi despagubit 100%. Un avantaj pe care nu multe firme din Romania il ofera si care este bine de luat in considerare atunci cand ai un transport valoros.

Mutarea obiectelor in siguranta, este cu adevarat o problema de care ne izbim cu totii, atunci cand dorim sa ne schimbam locatia, insa cu putin interes si research pe piata vom putea observa faptul ca, in micul Paris, Moving Box este o firma ce ofera servicii de calitate, cat si solutii optime si personalizate.

andrei

Back to Top