Sunday Feb 25, 2024

Ce trebuie să ai în geanta de maternitate și de unde o poți cumpăra?

Cu cât te apropii mai mult de data nașterii, cu atât este mai plăcut să te gândești că îți vei cunoaște în sfârșit copilul. Cu toată emoția resimțită, poate fi ușor să uiți să te gândești la ce trebuie să împachetezi în geanta de maternitate, dar articolele respective sunt absolut esențiale pentru perioada în care vei sta internată în spital preț de câteva zile. Astfel, geanta de maternitate, pregătită din timp, vă va fi de mare folos până în ziua cea mare, dar și după aceea.

Și pentru că știm că nu vrei să împachetezi prea mult și să ajungi cari o geantă uriașă pe care abia o poți ridica, ne-am gândit să vă oferim modele de genți mult mai bine compartimentate și mai ușor de transportat.

Cu toate acestea, haideți să vedem care ar fi principalele lucruri pe care trebuie să le aveți în geanta de maternitate!

  1. Produsele de toaletă. Împachetați în geanta de maternitate câteva produse de îngrijire personală, cum ar fi o periuță de dinți și o pastă, o perie și elastice de păr, deodorant, gel de duș, șampon și balsam. Unele mame mai recomandă și șervețele de față, precum și șampon uscat.
  2. Încărcător pentru telefon. Vei dori ca telefonul tău să te țină distras în timpul travaliului, să te contacteze prietenii și cei dragi când sosește copilul și pentru o mulțime de poze cu cel mic. Deci, un încărcător este absolut esențial. Unele mămici chiar recomandă să aduci un cablu de încărcare mai lung, care va ajunge de la perete la pat.
  3. Halat de baie și haine comode. Pune-ți pantaloni largi, un rezervor de alăptare și un hanorac sau halat de baie confortabil. Împachetarea îmbrăcămintei confortabile în geanta de maternitate poate oferi sprijin suplimentar și facilități maxime după naștere.
  4. Tampoane, lenjerie de corp și scutece. Spitalul vă va oferi tampoane și lenjerie în timp ce vă recuperați după naștere. Cu toate acestea, unele mămici preferă să-și aducă propriile lucruri, ca să fie mai confortabile.
  5. Scaun auto. Nu uita să te asiguri că scaunul auto este pregătit înainte de a merge la spital. Acest articol, evident, nu va intra în geanta de maternitate, dar ne-am gândit că este suficient de important pentru a fi inclus oricum.
  6. Sutien de alăptare. Un sutien confortabil pentru alăptare este o necesitate pentru unele mame, în timp ce altele preferă să meargă fără sutien din cauza alăptării frecvente și pentru a asigura mult contact piele pe piele în primele ore de după naștere. Fă orice te face confortabil. Doar asigurați-vă că ați împachetat tot ce aveți nevoie în geanta de maternitate.

Dacă există ceva care îți lipsește, la Câte-n Lună Și-n Stele găsești tot ceea ce ai nevoie!

andrei

Back to Top