Thursday Feb 29, 2024

Ce avantaje aduc rulourile la ferestre

Personalizarea locuintei presupune si concentrarea catre partea exterioara si nu doar catre cea interioara, asa cum fac majoritatea persoanelor, iar in acest caz exista o multime de variante, pentru toate nevoile si preferintele. Asadar, multi apeleaza la rulouri la ferestre, intrucat acestea sunt foarte practice si aduc diferite avantaje.

Izolare termica si fonica

Rulourile pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale, insa cele mai populare variante sunt lemnul si aluminiul, iar ambele suplimenteaza raportul izolarii termice cu pana la 20%, ceea ce presupune facturi mai mici in timpul iernii pentru incalzire, dar si vara pentru racirea aerului. De asemenea, gradul de confort crescut este asigurat si de izolarea fonica intrucat zgomotele venite de afara nu mai sunt la fel de deranjante ca pana acum.

Durabilitate

Atat lemnul, cat si aluminiul sunt niste materiale foarte rezistente, astfel ca rulourile asigura o durata de viata de minim 10 ani, insa cifra poate fi prelungita cu usurinta daca se respecta toate regulile cu privire la intretinere.

Mai multa siguranta

In plus, pentru ca rulourile acopera ferestrele, acestea din urma sunt mult mai bine protejate impotriva vantului, loviturilor si nu numai, insa se evita si riscul ca musafirii nepoftiti sa patrunda in interior intrucat aceasta reprezinta una dintre caile preferate de acces ale acestora catre interior. Cu alte cuvinte, cine alege rulouri la ferestre va spori securitatea in propria locuinta, fiind protejati atat cei dragi, cat si bunurile.

Usor de folosit

Clientii au posibilitatea de a alege intre doua optiuni, actionarea manuala si cea automata. Bineinteles ca aceasta din urma este mai comoda, insa implica si costuri mai ridicate, dar nici cea manuala nu este de neglijat, intrucat sistemul e foarte eficient, dar si usor de folosit, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca se indeplinesc preferintele tuturor categoriilor de clienti.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top