Sunday Feb 25, 2024

Cauți un local pentru organizarea petrecerii de botez în București?

Luna Cafe & Bistro te ajută să planifici petrecerea ideală pentru micuțul tău. Pentru că ne plac clienții mulțumiți, oferim servicii de specialitate și livrăm rezultatele dorite. Atunci când organizezi o nuntă, un botez sau un eveniment corporate, trebuie să iei în considerare câteva aspecte foarte importante. Te ajutăm să reduci din stresul acumulat, astfel încât să te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat. Intră pe site-ul nostru și vezi ce putem face pentru tine. Cauți un local pentru botez în București? Experiența noastră dobândită de peste un deceniu de activitate ne atestă profesionalismul cu care lucrăm.

Meniu individual sau bufet suedez?

Se pare că unul dintre principalele impedimente cu care se confruntă clienții în organizarea unui eveniment de anvergură este stabilirea meniului. Ei bine, Luna Cafe & Bistro ar putea fi partenerul tău de succes! Indiferent de varianta pe care o alegi, îți promitem delicii modeste de excepție și bucate culinare de o extravaganță aparte. Când vine vorba de încadrarea într-un buget, atât bufetul suedez, cât și meniul individual propun costuri asemănătoare. Diferența constă în faptul că bufetul instigă la diversitate, socializare și dinamism. Dacă preferi o nuntă cu peste 100 de invitați, majoritatea sugerează meniul individual ca opțiune finală. În acest fel, elimini riscul de îmbulzeală.

Brânzeturi alese, vin și fructe?

Cheese barul este considerat o nouă tendință în rândul petrecerilor de astăzi. Iată o listă cu cele mai apreciate combinații de brânzeturi și fructe care fac un adevărat spectacol culinar: Brie, Camembert, Gorgonzola, Blue Cheese, Parmezan, struguri albi și negri, migdale, nuci, căpșuni, grisine, mere, smochine, caise confiate, zmeură și coacăze. Pentru un eveniment de excepție, îți punem la dispoziție soiuri alese, îmbinate cu o gamă largă de vinuri la alegere. Oamenii apreciază rafinamentul atunci când îl întâlnesc, deci indiferent că organizezi o nuntă, un botez sau un eveniment privat, serviciile noastre asigură succesul fiecărei întâlniri.

Dulciuri de excepție și torturi la comandă?

Fă-ți petrecerea mai interesantă cu candy barul oferit de noi! Nu uita că timpul de calitate îl petreci adesea lângă oamenii pe care îi iubești. Alege să-i răsfeți, oferindu-le dulciuri de excepție preparate ca la carte. Cu ingrediente naturale și arome discrete, îmbinăm cele mai interesante gusturi. Practic, este un must-have al petercerii! Poze funny cu prieteni devorând dulciuri? Cu siguranță vrei mai multe amintiri pentru micuțul tău! Candy barul nu trebuie să lipsească de la botezuri, nunți, petreceri corporate sau alte evenimente private, doar în cazul în care toți invitații sunt la dietă. Cheesecake, tiramisu, chec de casă, căpșuni în ciocolată albă și neagră, panna cotta, fursecuri, mousse de ciocolată cu fructe și pădure, tu ce alegi? Contactează-ne și cere ofertă personalizată!

andrei

Back to Top