Thursday May 23, 2024

Cat de precise sunt testele de sarcina

Cu siguranta orice femeie a fost pusa in situatia de a apela la teste sarcina pentru a sti daca este sau nu insarcinata. Bineinteles, fiecare dintre acestea isi doresc sa afle raspunsul cat mai devreme cu putinta, motiv pentru care se poate apela oricand la DoctorMit.Shop pentru a alege teste de sarcina eficiente, sigure si precise, gama fiind suficient de variata, pentru toate preferintele.

Usor de folosit

Avantajul acestora e reprezentat de faptul ca sunt usor de folosit, iar precizia este de 99% conform producatorilor, fiind insa important ca acestea sa fie folosite corect. De asemenea, orice femeie se bucura de intimitate in propria locuinta atunci cand efectueaza testele, insa acestea sunt si flexibile intrucat pot fi efectuate oriunde, iar rezultatele sunt aflate in numai cateva minute. Asadar, testele de sarcina presupun aplicarea a doua, trei picaturi de urina pe o banda speciala, fie aceasta poate fi aplicata direct intr-un recipient cu urina, ocazie cu care se va detecta prezenta sau lipsa hormonului de sarcina.

Fa testul dimineata

Totusi, se recomanda ca testele sa fie efectuate dimineata, dupa trezire, intrucat nivelul hormonului de sarcina este mai simplu de detectat. De asemenea, este important ca inainte de efectuarea testului sa nu fie consumate lichide in cantitati importante. In schimb, este important ca instructiunile sa fie citite cu atentie, pentru ca testele sa fie folosite in mod corespunzator si sa nu poata fi periclitat rezultatul.

Este important de stiut ca testele de sarcina de la DoctorMit.Shop pot functiona diferit, in sensul ca unele sunt mai sensibile decat altele, astfel ca cele mai eficiente au capacitatea de a identifica cele mai mici nivele ale hormului de sarcina. In acelasi timp, testele sunt efectuate, de regula, la circa 5 sau 6 zile de la momentul obisnuit al menstruatiei, iar cele efectuate mai devreme sunt, cel mai probabil, negative.

 

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top