Thursday May 23, 2024

Cat de bine arata efectul de sablare

Pentru a personaliza un spatiu exista o multime de solutii, unele mai mult sau mai putin practice, insa majoritatea implica costuri destul de ridicate, motiv pentru care cei mai multi dintre noi alegem foarte rar sa facem modificari acasa sau la serviciu. In schimb, se gasesc si variante mai prietenoase din punct de vedere financiar, iar una dintre acestea este alegerea unei folii ce imita efectul de sablare. Sablarea este o procedura prin care sticlei i se da o noua fata prin slefuire, astfel incat aceasta poate fi personalizata, insa procesul poate fi pus in aplicare si in cazul suprafetelor din piatra sau din metal.

O alegere inspirata

Totusi, sablarea se dovedeste a fi destul de costisitoare, iar pentru a fi pusa in practica e nevoie de ceva bataie de cap, motiv pentru care este mult mai simplu sa fie aleasa o folie AutoPrint care imita efectul acesteia. Rezultatele sunt de efect intotdeauna si pot fi obtinute o multime de rezultate care sa multumeasca toti clientii, iar tarifele sunt foarte atractive.

Acest tip de folie reprezinta o combinatie calitative de monomer si polimer, fiind obtinut un transparent mat, care se potriveste in toate mediile, iar pentru ca se foloseste un adeziv special, acesta se lipeste cu usurinta si niic nu lasa urme atunci cand se doreste indepartarea sa, astfel ca solutia este reversibila. Clientii pot alege diferite tipuri de folii, intrucat dimensiunile sunt variate in functie de nevoile tuturor pentru ca proiectele sa se ridice intotdeauna la nivelul asteptarilor.

Acestei folii mai sunt cunoscute si sub numele de geam inghetat intrucat efectul obtinut poate fi asemanat cu gheata, iar fata de sablarea obisnuita sunt aduse o multime de avantaje, fara a mai aminti de preturile mult mai reduse. Astfel, oricand se doreste se poate renunta la efectul acesteia, fie folia poate fi inlocuita fara ca sticla sa fie afectata in vreun fel si la fel de usor este ca aceasta sa fie combinata cu alte tipuri de folii pentru a ajunge la cele mai grozave rezultate. Cele mai creative idei sunt cele mai atractive intotdeauna, motiv pentru care aceasta este o modalitate ideala prin care se poate crea un brand.

In diferite conditii

Solutia se dovedeste a fi ideala intr-o multime de conditii, incepand de la propria locuinta si pana la centre comerciale, restaurante, diferite magazine, hoteluri, pensiuni, cladiri de birouri si nu numai. Fie ca folia ramane simpla, fie ca se creeaza un logo sau un motto, rezultatele vor fi grozave, iar aceasta aduce si mai multa intimitate, insa fara a obtura patrunderea luminii la fel ca in cazul altor folii. Nu in ultimul rand, o folie AutoPrint este ideala nu numai pentru ferestre si usi, ci si pentru pereti din sticla, vitrine etc.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top