Sunday Feb 25, 2024

Carti de vizita Agrafa

Agrafa Print a fost initial un nou departament al unei mari companii de productie publicitara, cu o experienta de peste 23 de ani, care ulterior a devenit o marca autentica. Agrafa Print are ca principale obiective clasarea pe primul loc in mintea clientilor atunci cand vine vorba de grafica si productie publicitara si oferirea de solutii eficiente si rapide, caracterizate de creativitate, inovatie si mai ales rapiditatea si simplitatea colaborarii.

Cărți de vizită transparente 85 x 55 mm (landscape)

Carti de vizita

Dat fiind faptul ca mediul digital este in continua si rapida dezvoltare, ocupand un loc semnificativ in viata fiecaruia dintre noi, ne-am propus dezvoltarea unui proiect online care presupune deschiderea unui magazin virtual de carti de vizita care sa ofere clientilor posibilitatea de a configura si comanda produse intr-un timp foarte scurt, direct de pe site.

Punem la dispozitia clientului posibilitatea de a-si personaliza cartile de vizita in functie de preferintele proprii, astfel incat pot comuta intre diverse optiuni pana la obtinerea variantei optime. Printre principalele alternative de configurare regasim:

  • detalii cu privire la format: portrait sau landscape;
  • modalitate de tiparire: doar fata sau fata-verso;
  • compozitia suportului: carton digi super white, carton dublu cretat mat sau carton dublu cretat lucios;
  • optiuni de plastifiere: mata, lucioasa, soft touch sau neplastifiata;
  • optiuni de laminare: mata sau lucioasa;
  • detalii aditionale: colturi rotunjite
  • posibilitatea de a incarca propria grafica sau realizarea de la 0 a designului de catre agentie;

Dupa selectarea cestor optiuni, se calculeaza automat pretul integral al comenzii, in functie de numarul de bucati; punctul de plecare fiind de 100. Cu cat este mai mare comanda, cu atat scade pretul unitar, reducerea aplicandu-se automat; iar la comenzi de peste 60 euro, transportul este gratuit, oriunde in tara.

Pentru a fi evitat orice tip de inconveniente, clientul poate solicita o mostra in prealabil, pentru a putea analiza fiecare detaliu in parte si, ulterior, sesiza eventuale modificari in timp util, in asa fel incat colaborarea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Ne recomanda peste 120 de branduri mari care au colaborat in prealabil cu noi, sau care colaboreaza si in prezent, multumite fiind de serviciile noastre si de comunicarea de pe intreg parcursul parteneriatului dintre noi. Nume mari ce se regasesc pe lista sunt: Mercedes-Benz, Red Bull, Samsung, Antena1, Emag, Ministerele Justitiei, Culturii, Afacerilor Externe, si multe alte nume prestigioase atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala. Principalele caracteristici, ce ne diferentiaza de concurenta, invocate de acestia au fost: profesionalismul, devotamentul si implicarea completa fata de munca noastra, comunicarea eficienta in raport cu clientii nostri, punctualitate desavarsita, produsele calitative la preturi concurentiale si multe alte aspecte pe care ne bucuram sa le demonstram in fiecare dintre colaborarile noastre.

andrei

Back to Top