Sunday Feb 25, 2024

Avantajele de a lucra intr-un studio de videochat

In videochat se pot obtine performante importante, care aduc venituri uriase comparativ cu salariile din Romania si chiar cele din strainatate. Pentru a profesa in acest domeniu este nevoie de foarte multa munca, serioziate, dedicare, ambitie si profesionalism, in timp ce multe fete sunt de parere ca pot obtine bani usor si in scurt timp. Mentalitatea este cea care face diferenta intre modelele profesioniste si celelalte, cele care castiga sume de 40.000 de lei lunar si cele de 4.000 de lei.

Avantajele videochatului

In primul rand, marele avantaj este cel al veniturilor semnificative. De asemenea, sunt importante si conditiile de lucru, iar fiecare fata dispune de propria camera din care lucreaza, fara a fi deranjata de nimeni, avand la dispozitie si aparatura de ultima generatie pentru a favoriza o buna comunicare cu interlocutorii. Studiourile asigura si diferite cursuri si traininguri cu ajutorul carora modelele isi pot imbunatati tehnicile de comunicare si de a vorbi o limba straina. In plus, se lucreaza 100% legal pe baza unui contract individual de munca ce promite un salariu lunar fix sau pe baza unui contract de colaborare in urma caruia se obtine un procent din veniturile generate.

De ce sa devii model de videochat?

Pentru ca acesta este unul dintre singurele domenii care nu a fost afectat de criza financiara si cu siguranta ca nu se va pune niciodata problema zilei de maine. Conditiile de lucru nu se compara cu cele ale nici unui alt loc de munca, intrucat modelele au parte de confort, lux, salarii mari, orar flexibil, colege prietenoase, iar oricand se pune problema beneficiaza de suport neconditionat din partea echipei.

Cat se castiga din videochat?

Salariile variaza de la un studio la altul, insa conteaza si experienta modelului. Cu toate acestea, oricand se pot angaja fete care nu au mai profesat niciodata in acest domeniu, iar prin seriozitate, ambitie si multa munca, cu siguranta ca vor obtine si performante pe masura.

Asadar, salariul unui model debutant incepe de la 3.000 de lei si poate sa creasca de la o luna la alta, in functie de modul in care trateaza fiecare caz. Pe de alta parte, un model care a invatat cateva din secretele acestui job, castiga, in general, circa 10.000 de lei, un salariu, cu siguranta care le permite sa duca un trai mai mult decat decent. Cele mai mari salarii pot depasi si 40.000 de lei in fiecare luna, insa acestea sunt obtinute de cele mai profesioniste modele ale videochatului.

Chiar daca domeniul videochatului se afla intr-o continua expansiune, inca exista voci care considera aceasta meserie un subiect tabu si considera ca doar domnisoarele de moravuri usoare pot profesa aici. In schimb, nu toata lumea constientizeaza ca in cazul videochatului nu exista niciodata un contact direct intre model si interlocutor, iar intreaga activitate presupune doar comunicare. In schimb, este nevoie de o minte deschisa si de foarte multa seriozitate pentru a avea succes si parte de salarii cu mult peste piata din Romania. Poti sa vezi aici care sunt conditiile de munca pe care le intalnesti la Studio Deluxe si sa profiti!

andrei

Back to Top