Sunday Feb 25, 2024

Am reusit sa pregatesc bine pentru examen

Cu toate ca examenul de bacalaureat reprezinta un motiv de teama pentru multi elevi de liceu, in realitate acesta va fi chiar mult mai simplu decat ceea ce urmeaza la facultate. In plus, exista si tehnici de invatare rapida pe care ar trebui sa le stie fiecare elev, iar platforma Emedi e un loc ideal catre care te vei putea orienta. Aici gasesti o multime de teste pentru materiile de la bacalaureat, astfel incat le vei putea repeta pana cand stii tot ce trebuie pentru a te apropia de o nota cat mai buna.

De acasa sau din oras

Emedi iti ofera posibilitatea de a folosi platforma de pe orice dispozitiv pentru ca este disponibil atat in varianta desktop, cat si de mobil. Cu alte cuvinte, daca te simti cel mai bine acasa, poti sa inveti de aici, fie poti sa mergi la biblioteca cu laptopul sau cu telefonul daca iti doresti sa ai parte de mai multa liniste. Totodata, pentru ca ai acces la platforma pe mobil, de fiecare data cand calatoresti si ai putin timp la dispozitie, poti sa te folosesti de acesta pentru a mai invata.

Ai parte de feedback

In acelasi timp, la Emedi ai parte de feedback, ceea ce este foarte important intrucat pe aceasta cale vei afla care sunt notiunile pe care nu le stapanesti si care sunt cele pe care trebuie sa le aprofundezi. Emedi este ca un profesor care te impinge de la spate si te ajuta sa obtii o nota cat mai mare la examenul de bacalaureat.

Inveti eficient

De asemenea, inveti si mult mai eficient, pentru ca intregul sistem Emedi e bine pus la punct, astfel ca iti va fi mai usor sa ajungi aproape de facultatea care te intereseaza din cadrul celor mai prestigioase universitati.

Gaseste abonamentul potrivit

Cu siguranta, vei gasi aici abonamentul potrivit pentru tine, iar pentru inceput poti alege sa testezi platforma timp de doua zile, caz in care trebuie sa platesti numai 10 lei. Ulterior, mai mult ca sigur, vei fi convins, asa ca poti sa optezi pentru accesul timp de o luna la Emedi, pretul fiind de 35 de lei. In schimb, tariful devine si mai avantajos atunci cand optezi pentru doua luni, fiind de 59 de lei, iar daca iti doresti sa platesti si mai putin poti alege trei luni la 89 de lei. Totusi, elevii care isi doresc sa fie siguri ca se apropie de o nota cat mai mare la examenul de bacalaureat, pot alege consultanta de specialitate pentru jumatate de an, caz in care trebuie sa plateasca 1000 de lei.

Emedi schimba modul in care te pregatesti pentru acest pas important in viata ta, asa ca poti sa incepi chiar acum sa inveti mai eficient.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top