Sunday Feb 25, 2024

Aici am gasit muncitorii de care aveam nevoie

Personal Calificat va pune la dispoziție forta de munca din Asia, cu o bogata experienta in urmatoarele domenii: HoReCA, agricultura si zootehnie, ingrijire batrani, service-uri auto, soferi de tir, productie, domeniul hotelier, spa si constructii.

In domeniul HoReCa sunt multe joburi disponibile, iar majoritatea asiaticilor care lucreaza deja in Romania au demonstrat ca sunt foarte seriosi si respectuosi.Intre timp au devenit o comunitate puternica in tara noastra si sunt apreciati pentru modul deosebit in care interactioneaza cu oamenii.Firma asigura recrutare personal din Nepal pentru posturile de bucatari, ajutor bucatari, ospatari, patiseri, brutari, barmani, personal calificat si necalificat pentru hoteluri.

In domeniul agriculturii, Personal Calificat va recomanda sa faci angajari din Nepal, deoarece economia acestuia se bazeaza pe agricultura, ceea ce este specific tarile in curs de dezvoltare.

Asadar, resursa umana nepaleza este obisnuita cu condițiile muncii in aer liber.Prin harnicia de care acestia dau dovada ajuta fermierii sa realizeze cu succes activitatile agricole, indiferent daca au sau nu suport mecanizat.

In cee ace priveste productia, Personal Calificat recomanda sa faceti angajari de personal asiatic atat barbate, cat si femei.Industria textila, industria producatoare de incaltaminte si alte categorii de industrii producatoare reprezinta domenii in care asiaticii si-au demonstrat eficienta.

Loialitatea, meticulozitatea si responsabilitatea de care dau dovada fac ca acestia sa execute la fel de bine atat sarcini repetitive, de rutina, cat si sarcini care necesita atentie și migala.

Un alt domeniu foarte cautat pentru angajari si pentru care asiatici sunt potriviti este cel al constructiilor.Spiritul de echipa, anduranta si meticulozitatea sunt cateva dintre calitatile care ii recomandă pentru acest sector. Asiaticii isi doresc sa vina in Romania deoarece clima si mancarea sunt asemanatoare cu cele din Asia, iar conditiile de lucru sunt satisfacatoare, oferindu-le salarii mai mari decat la ei in tara, reusind astfel sa asigure un trai mai bun famillilor lor.Personal Calificat poate recruta penru firma dumneavoastra muncitori calificati precum fierari, dulgheri, zidari, faiantatori, instalatori, electricieni si muncitori necalificati.

Un alt domeniu pentru care se fac recrutari este cel al ingrijirii batranilor si persoanelor cu dizabilitati.Deoarece romanii sunt tot mai interesati sa lucreze in alte tari din Europa din cauza salariilor mai mari in afara tarii, Romania duce lipsa de personal pentru acest domeniu.Cei mai multi dintre noi ne dorim ce este mai bun pentru parintii si bunicii nostril si in acest sens, Personal Calificat se ocupa de recrutare personal care sa va ajute in ingrijirea acestora.

Pentru ca batranii necesita multa atentie in fiecare zi, personalul asiatic este indicat pentru acest domeniu pentru ca acestia au o vasta experienta in domeniu si cele mai importante calitati de care dau dovada sunt rabdarea, intelegerea si atentia.In plus, dispun si de pregatire paramedicala certificata, astfel incat oricine poate avea increderea ca proprii parinti si bunici se afla pe maini bune.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top