Monday Apr 22, 2024

Acum este mai simplu sa ai grija de gradina ta

Cu ajutorul colectiei de atomizoare de la Unelte Export acum puteti pulveriza in locuri pe care le-ati fi crezut greu de accesat in trecut, acestea fiind ideale pentru sere, gradini, ferme, pasuni si terenuri de productie, livezi, plantatii mici, legume, dar si in zone rezidentiale. Fie ca vorbim de pulverizarea impotriva tantarilor, muste, lacuste si capuse sau a diverselor buruieni nocive, care sufoca gradina, atomizatoarele reprezinta solutia ideala pentru a scapa de astfel de probleme, permitand pulverizarea in conditii de siguranta a fungicidul, insecticidul si erbicidul. Un astfel de atomizator va oferi o mai mare flexibilitate si o acoperire mai uniforma la un cost mult mai mic decat ati suporta folosind metodele traditionale de aplicare.

Ai grija de culturile tale cu ajutorul unui atomizator

O recolta buna este posibila numai prin munca grea: suprafetele mari de teren necesita o ingrijire speciala pentru a mentine culturile sanatoase si pentru a produce recolta in cantitati ridicate. La Unele Export vei gasi atomizatoare profesionale proiectate pentru a fi cat mai eficiente si confortabile posibil, pentru o aplicare sigura si eficace a solutiilor de stropit. Cel mai important obiectiv al aplicarii pesticidelor este obtinerea unei distribuiri uniforme a substantelor chimice in intregul frunzis. Subdozarea nu poate oferi acoperirea si controlul dorit. Supradozarea este costisitoare din moment ce sunt irosite diverse cantitati de pesticidele si creste potentialul de contaminare a apelor subterane. Atomizatoarele sunt instrumente eficiente si puternice pentru tratarea culturilor mai mari si a plantelor inalte, in cazul fructelor si legumelor, viticulturii si pepinierelor.

Atomizatorul, o protectie sistematica impotriva insectelor

Insectele in special tantarii pot fi o problema enervanta si serioasa, deoarece ne pot deranja atunci cand muncim afectandu-ne productivitatea sau ne pot strica zilele in aer liber. Atacurile lor asupra animalelor de ferma pot cauza pierderi de greutate si scaderea productiei de lapte. Totodata, unii tantari sunt capabili sa transmita boli cum ar fi malaria, febra galben, filariasis, encefalita, virusul West Nile si virusul Zika la oameni si animale.

Versatilitatea acestor atomizatoare va ofera un instrument eficient de pulverizare pentru tantari, muste si capuse cu substante chimice sigure. Puteti controla rata, frecventa si directionati spray-ul spre zona in care doriti sa fie aplicata substanta. Metoda de aplicare a substantelor cu ajutorul atomizatoarelor este cea mai sigura si eficienta din punct de vedere al costurilor, deoarece nu trebuie sa puneti insecticidul manual direct pe zona care trebuie protejata.

Acest lucru sa dovedit a fi extrem de eficient pentru gospodarii, campinguri, ferme, adaposturi, statiuni, terenuri de golf, municipalitati, scoli publice, parcuri, zone rezidentiale si multe altele. Stropirile cu atomizatoare pot fi aplicate ca tratamente bariera pentru ierburi inalte, buruieni, arbori, arbusti, garduri pentru a ajuta la reducerea populatiilor de tantar.

andrei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top